Ένας κάφρος στο Μαρούσι! (Καλτ ελληνική πραγματικότητα)

Ένας κάφρος στο Μαρούσι! (Καλτ ελληνική πραγματικότητα) Facebook Twitter
39

Μου το έστειλε η Μάρω που έγραψε:

Γειά σου Άρη!
Η αλήθεια είναι πως ίσως δεν έχει κάποιο νόημα που σου στέλνω τις φωτογραφίες, αλλά μιας και η τροχαία δεν ήρθε ποτέ (τουλάχιστον όσο περίμενα, αν και άφησα τα στοιχεία μου τηλέφωνο δε με πήραν ποτέ) πες ότι στα στέλνω για να αναφωνήσεις, πιθανότητα για πολλοστή φορά στη ζωή σου, "μα, τι κάφρος!"

Το σημείο είναι ελάχιστα μέτρα πιο κάτω από την εφημερίδα "Το Θέμα" (όπου επίσης απευθύνθηκα μήπως ανήκε σε κάποιον εκεί το αυτοκίνητο-όμως φευ! μόνο κάτι ανασηκώματα φρυδιού εισέπραξα). Το πιο τραγελαφικό είναι ότι σε απειροελάχιστη, επίσης, απόσταση βρίσκεται το υπερμεγέθες-ακόμα και για αυτό το τζιπ-πάρκινγκ του Golden Hall.
Υποθέτω ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος είχε λίγα ευρουλάκια να πληρώσει τη στάθμευση, αντί να αναγκάζει μανάδες με καροτσάκια και παπούδες να κάνουν σλάλομ για να κατέβουν τα σκαλιά..

Υ.Γ.1: Το δημοσίευσα στο facebook μπας και κοινοποιηθεί γενικότερα, τυχόν φτάσει στον ίδιο, το δει, καταλάβει το λάθος του και δεν το ξανακάνει (μεγάλωσα με Κάντι-Κάντι και Λώρα Ίνγκλις, να τ' αποτελέσματα..)
Υ.Γ.2: εγκατέλειψα τα τηλεφωνήματα στην τροχαία όταν σκέφτηκα τον τριψήφιο αριθμό του λογαριασμού στο κινητό (.. πατάω και λίγο γη, ενίοτε)

Τον συγχωρώ μόνο αν α. το έκανε για να προλάβει τον έρωτα της ζωής του πριν φύγει για πάντα και β. τον έπιασε κόψιμο.

--------

Και εις ανώτερα! (Στη σκάλα κάποιου ουρανοξύστη μήπως;)

[Πάντως είναι τόσο σουρεαλιστικό αυτό το παρκάρισμα που για λίγο αναρωτήθηκα μήπως ήταν εικαστικό installation...]

*Διαβάστε επίσης: Βρήκε τρόπο ο Μπουτάρης για να πολεμήσει την παράνομη στάθμευση: "Δαγκάνες"!
39

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Ο άνθρωπος απλώς είναι κομπλεξικός και μ@λ@κ@ς (κε. διαχειριστά, σας παρακαλώ μην "κόψετε" τη λέξη, πιστεύω πως είναι αρκετή η λογοκρισία με τα "παπάκια")- όπως και η πλειοψηφία των κατόχων τέτοιων οχημάτων- και απλώς ήθελε να παρκάρει έτσι για να δειξει ακριβώς το μέγεθος της μ...ς του, ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι είναι μαγκιά. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα μπορούσε απλά να παρκάρει μπροστά στα σκαλιά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι (όχι ότι και αυτό είναι σωστό αλλά σίγουρα είναι πιο...νορμάλ).
gia to parking oti kai na pite exete dikio.. Mou kanei entiposh omos pou oi pio poloi pernete to nomo sta xeria sas kai thelete na xarokosete to autokinito... tha sas po lipon oti mia fora eida ena 20xrono na xarakonei ena akribo autokinito kai to plakosa sto ksilo.. Oxi tipota htan to amaksi ton oniron mou.. Den bgazoume etsi klidia kai katastrefoume thn periousia tou alou... Makari oloi na isastan toso epithetikoi kai me tous politikous. aneksartitos komatos... alla ekei kotes...
Λοιπόν παιδιά, μου πόσταρε τη φωτογραφία ένας φίλος και δεν πίστευα στα μάτια μου, επειδή είμαι της γειτονιάς αλλά έφυγα για αποκέντρωση στην επαρχία έχω να σας πω ότι στα σκαλάκια μπροστά μονίμως είναι παρκαρισμένα αμάξια, οπότε δεν μας έκανε εντύπωση αυτό. Επίσης αν δείτε λίγο πιο δίπλα εκεί που είναι το λευκό αμάξι τελειώνει δρόμος ειδικά διαμορφωμένος για άτομα με κινητικά προβλήματα όπου όταν έχει αγώνα στο ΟΑΚΑ παρκάρει μια καντίνα και πολλά αμάξια γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε, τώρα όσον αφορά τον κύριο με το jeep προσωπικά δε μου κάνει εντύπωση , αφού μπορεί ...απλά το έκανε..... 2 τετράγωνα πιο κάτω πάντως υπάρχει αστυνομικό τμήμα . Ειναι νωρίς ακόμα...περιμένω να δώ και χειρότερα!!
Το χειρότερο είναι ότι σε αποσταση λίγων μέτρων από το σημείο που είναι "παρκαρισμένο" είναι το αστυνομικό τμήμα...αλλά φαντάζομαι ότι δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος να ασχοληθεί..
Γιατι δεν ειναι Καφρος με Κ κεφαλαιο; Εκτος αυτου ειναι και μ...... με περικεφαλαια (θα ελεγα αν δεν ημουν ευγενης)!Και δεν εξυπακουεται το δευτερο σκελος της προτασης σας. Απλως θα πουμε οτι το αρμοδιο οργανο εκανε το καθηκον του!
Αρη μην τους παρεξηγεις... ...αυτοι ειναι "πατριωτες" που απλα εφαρμοζουν το παλιο δημοτικο ποιημα ωστε η συγχρονη εποχη μας να μην ειναι τοσο.... πεζη! "Καβάλα παν' στην εκκλησιακαβάλα προσκυνανε..."
Αχ αυτοι οι ιδιοκτητες τζιπ...Οποτε τους βλεπω απ'τον καθρεφτη μου, παντα μα παντα ακολουθει μαλακια..Παιρνω βαθιες ανασες, λεω στον εαυτο μου'' Μη Μαρια, δεν αξιζει τον κοπο, μη χαλαστεις και σημερα''...Αλλα παντα επονται κωλοχερα(ακραιο, ναι, αλλα πολυ λυτρωτικο βρε αδερφακι μου!), βρισιδια κλπ κλπ..
μηπως βαζεις ταμπελες??? λεω εγω τωρα...ειμαι κατοχος jeep που το χρησιμοποιω ως καθημερινο μου μεταφορικο μεσω αλλα κυριως ως μεσω διαφυγης και δυστυχως υπαρχει μια εμπαθεια προς αυτου του τυπου τα αυτοκινητα.ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!!!
Καμια ταμπέλα.Σπάνια εχω δει τζιπ σε χώρους σταθμευσης.Περισσότερο εχω δει είτε να ανεβαίνουν το πεζοδρόμιο της Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη μπροστά απο το μαγαζί που θέλουν να ψωνίσουν,είτε πάνω στο πεζοδρόμιο έξω απο το κομμωτήριο που θέλουν να κουρευτούνε και ακόμα πολλά παρόμοια παραδείγματα.Στοιχείο νεοπλουτισμού καθαρά.Τώρα μέσα στην κρίση βέβαια οι νεόπλουτοι κάγκουρες προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν διότι δεν μπορούν να τα συντηρήσουν με τις βενζίνες που καίνε και τα τεκμήρια!Οπότε μάλλον υπάρχει Θεία Δίκη!
Κατ' αρχήν, δεν ξέρω αν το κάνατε συνειδητά , αλλά ο αριθμός της πινακίδας είναι εμφανής. Εμένα προσωπικά αυτό μου αρέσει πάρα πολύ στην προκειμένη. Επίσης, όταν δε θες να χρεώνεσαι είτε παίρνεις το 100, είτε το 112 ! ! ! Και έχεις να σκεφτείς μόνο την μπαταρία του κινητού ! ! !
Ντρέπομαι λίγο που το λέω, αλλά κι εγώ θα έβγαζα τα κλειδιά και θα του το χαράκωνα. Ιδανικά, θα του χάραζα 'ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ' στην πόρτα, για να το βλέπει και να το εμπεδώσει.
Τώρα που το βλέπω μάλλον η ίδια μέρα είναι. Πάντως στο εν λόγω εμπορικό κέντρο τα πολυτελή αυτοκίνητα συνωστίζονται να παρκάρουν απέξω για να μη δώσουν τα 3 ευρώ του πάρκινγκ ή να περπατήσουν κάνα τετράγωνο.
όταν λες απ'έξω που εννοείς? Στο δρόμο? Δεν έχω δει ακριβό αμάξι παρκαρισμένο στο δρόμο έξω από το Golden Hall γιατί πολύ απλά δεν έχει χώρο, αν εννοείς στον εξωτερικό περίβολο του εμπορικού , αυτο το κάνουν για εφέ ..κοινώς για μόστρα! Μια χαρά παρκάρουν κ μέσα πάντως γιαυτο κάνουμε εμείς με τα μικρά 10 ώρες να βρούμε να παρκάρουμε χωρις να κατέβουμε 10 μέτρα κάτω από τη γή!!
Εννοώ στον παράδρομο τον παράλληλο της Κηφισίας, λίγο πριν το φανάρι για Χαλάνδρι ή Ηράκλειο. 'Εχω την εντύπωση ότι κι εκεί απαγορεύεται, σε κάθε περίπτωση όμως είναι πάντα τίγκα. Όπως και απέναντι στο άλλο ρεύμα της Κηφισίας (εκεί έχει λιγότερα πολυτελή). Δεν είπα ότι δεν παρκάρουν και μέσα, ούτε ότι όλα τα έξω είναι πολυτελή, όμως όσες φορές έχω περάσει τουλάχιστον εγώ, έχω δει πολυτελή και μάλιστα να ζορίζονται να παρκάρουν σε στενό χώρο.
Είμαι σίγουρη, πως είναι τόσο υπερήφανος γι'αυτό το παρκάρισμα,που το έχει τραβήξει φωτογραφία,το έχει ανεβάσει στο fb και έχει κάνει like στον εαυτό του(ποτέ δεν την κατάλαβα αυτή την λογική,αλλά anyway..)
"... a ρε μάγκα οδηγέ εσύ εξεζητημένου οχήματος, που πήρες ένα 4x4 κτήνος, του έβαλες και λάστιχα 100% χωμάτινα, αλλά δεν κατάφερες να πας ποτέ στο βουνό για να το χαρείς. Σε καταλαβαίνω που το έβαλες πάνω στα σκαλιά. Αν μπορείς ανέβασε το ολόκληρο, όλο μισές δουλειές!"- Ο κάφρος είμαι με το Τογιοτάκι από δίπλα που δεν μπορώ να ανεβώ ούτε ένα σκαλί, γι αυτό και το άφησα μπροστά μπροστά, αμ τι μόνο εσύ είσαι ο έξυπνος...;
Μάρω, συγχαρητήρια για την υπομονή σου και το χρόνο που ξόδεψες!Να σημειώσω ότι εξίσου κάφρος (αν και οχι τόσο απίστευτα τραγικός, όσο ο ιδιοκτήτης του τζιποειδούς), είναι και ο κάτοχος του αμαξιού που φαίνεται ακριβώς δίπλα του! Ο ένας πάρκαρε πάνω στις σκάλες για να δοκιμάσει τις δυνατότητες του αμαξιού του και ο άλλος μπροστά στις σκάλες!Συνεπώς οι πεζοί θα πρέπει να είναι εξαιρετικοί στο parkour!
Παιδια ποια νομιμα μεσα πραγματικα, εχω εναν τυπο που καθε μερα γυρνοντας απο την δουλεια μου τον βλεπω ενω εχει τεραστιο χωρο να παρκαρει διπλα απο διασταυρωση με stop τεραστιο, κλεινει τον χωρο που εχεις για να δεις και κινδυνευεις να τρακαρεις καθε μερα απλα για να το βλεπει απο το σπιτι του.Διπλανο στενο γεροντας που εχει μια μηχανη χωρις πινακιδες και κραταει θεση για τον γιο του αν του πεις κατι τσαμπουκα μονο.Καποια στιγμη επειδη εχεις και εσυ προβληματα δικα σου δεν ασχολεισαι με τους μικροαστους που ετσι τους εμαθε ο δικομματισμος και το χωριο τους να πραττουν.Εξαντλησα ολα τα νομιμα μεσα, η τροχαια στον τυπο που παρκαρε παντα στο στοπ του χτυπησε κουδουνι να το παρει και στον γεροντα ειπε δεν μπορει να κανει τιποτα.Ο δημος ειπε οτι βαζει αυτοκολητα στην παρατημενη μηχανη και ο τυπος τα αφαιρει αρα δεν μπορει να την παρει, η αστυνομια τα εριξε στον δημο.Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση;
Υ.Γ. Η λυση σε ανθρωπους με τετοιες ιδεες πρεπει να ειναι αναλογες παντως, εγω βγαζω κλειδι τροχισμενο και το χαραζω περα ως περα μονο ετσι θα το ξανασκεφτει.
ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;;;; 14 άτομα, και πόσοι ακόμα, συνηγορείτε στο βανδαλισμό της ξένης περιουσίας;; REALLY?? Ψευτόμαγκες του κώλου.. αν στην απίθανη περίπτωση γένναγε η γυναίκα του, τί θα του λέγατε, "ωπ, μεγάλε, sorry".... Περίμενέ τον και πλάκωσέ τον στις μάπες αν έχεις κάκαλα..Αλλά δεν έχεις. Γυναικούλα..
δεν αυτοδικούμε... Ό,τι και να έχει κάνει ο άλλος... γιατί δεν είμαστε θεοί να αποδίδουμε δικαιοσύνη.. ή για να το πώ και αλλιώς, αν σε πιάσω να μου γρατζουνας τα αμάξι και σε στείλω νοσοκομείο καλά θα κάνω?
Επειδή ο μέσος μικροαστός τζιποϊδιοκτήτης το αγόρασε για να μεγεθύνει το εγώ του και όχι γιατί είναι πχ κυνηγός, τοπογράφος, λάτρης των εξορμήσεων στην φύση κτλ, αναγκάζεται να κάνει αχρείαστα καβαλήματα πεζοδρομίων, σκαλών κτλ για να θυμηθεί ότι έχει τζιπ ρε αδερφάκι μου! Δεν είναι σαν τους άλλους με το Nissan Cherry, ξεχωρίζει. To άτομο είναι χοντρόπετσο μοσχάρι. Καρπαζιά θέλει, από λόγια δεν θα καταλάβει τίποτε.