4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μία υγιεινή διατροφή και καθημερινότητα είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά για όσο μένουμε στο σπίτι. Οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν σίγουρα αλλάξει, αλλά τώρα - περισσότερο από ποτέ - χρειάζεται να προσέξουμε τι τρώμε, έτσι ώστε να διατηρήσουμε ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και μία γενικότερη σωματική ευεξία.

Ανεξάρτητα από τις νέες συνθήκες, η φροντίδα του εαυτού μας παραμένει σημαντική, ακόμα και στις πιο μικρές καθημερινές συνήθειες. Από το πρωινό, μέχρι τα snacks που θα απολαύσουμε όσο εργαζόμαστε στο laptop και τη γλυκιά γεύση μετά το βραδινό, χρειάζεται να επιλέγουμε γευστικές συνταγές με θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας, δείχνοντας καλοσύνη στον εαυτό μας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me συνδυάζονται ιδανικά με κάθε μας σπιτική συνήθεια, δίνοντάς μας την δυνατότητα να διατηρήσουμε την ισορροπία μεταξύ απόλαυσης και υγιεινής διατροφής, καθώς περιλαμβάνουν νιφάδες βρώμης, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και εκμεταλλεύονται την αυθεντική αξία ολόκληρου του σπόρου. 

Στο πρωινό

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Όσο ο καιρός καλυτερεύει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, μπορούμε πλέον να πάρουμε τον πρωινό μας καφέ στο μπαλκόνι ή τον κήπο και να απολαύσουμε τη ζεστασιά του ήλιου, παίρνοντας την απαραίτητη βιταμίνη D. Μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ ή το τσάι σας με τις νέες γευστικές συνταγές των αγαπημένων γεύσεων Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με σταφίδες & κανέλα και Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με μαύρη σοκολάτα, για να πάρετε όλη την απαραίτητη ενέργεια. Τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με φουντούκι & χαρούπι είναι ο νέος γευστικός συνδυασμός που προστίθεται στις αγαπημένες συνταγές των μπισκότων δημητριακών της Αλλατίνη και συνοδεύει ιδανικά ένα γευστικό πρωινό.

Μετά τη γυμναστική

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Η τακτική άσκηση είναι ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, έτσι ώστε να διατηρούμε μία καλή σωματική κατάσταση. Ακόμα και μερικά λεπτά γυμναστικής στο σπίτι, μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τον οργανισμό. Βέβαια, μετά από ένα session γυμναστικής πάντα χρειαζόμαστε λίγη ενέργεια, με ένα υγιεινό snack ιδιαίτερων γεύσεων. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο, μαλακό Αλλατίνη Soft Cookie δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με γιαούρτι & σταφίδες ή ένα Αλλατίνη Soft Cookie δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με γιαούρτι, σοκολάτα & πορτοκάλι, που θα αποτελέσει το ιδανικό υγιεινό snack για την περίπτωση. Το στραγγιστό γιαούρτι και οι νιφάδες βρώμης συνδυάζονται αρμονικά, ενώ αποτελούν πηγή φυτικών ινών.

Κατά τη διάρκεια της δουλειάς

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Καθότι οι εργασιακές υποχρεώσεις για πολλούς συνεχίζουν κανονικά από το σπίτι, χρειάζεται να παίρνουμε δόσεις ενέργειας και απόλαυσης έτσι ώστε να τονώσουμε την απόδοσή μας όσο δουλεύουμε από το σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, αν θέλετε κάτι απολαυστικό και υγιεινό ως δεκατιανό, μπορείτε να απολαύσετε τις Αλλατίνη Μπισκοτο-μπουκιές 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με κράνμπερι ή τις Αλλατίνη Μπισκοτο-μπουκιές 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με μήλο & κανέλα, που θα σας αποτελέσουν τα ιδανικά snacks για μικρές δόσεις ενέργειας όσο εργάζεστε.

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Μετά το βραδινό

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Πλέον, τα βράδια μας περιλαμβάνουν πολύ περισσότερες ταινίες, σειρές και χρόνο στον καναπέ. Γι' αυτό πολλές φορές, ίσως θελήσουμε μία γλυκιά γεύση για μετά το βραδινό μας ή ένα snack όσο παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά. Σε αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται να συμβιβάσουμε την επιθυμία μας για γλυκό, αφού το Αλλατίνη Soft Cookie δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με γέμιση πραλίνα συνδυάζει την πλούσια γέμιση πραλίνας φουντουκιού, με δημητριακά 100% ολικής άλεσης σε ένα μεγάλο, μαλακό μπισκότο.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ
4 νέοι φούρνοι και το top pastry που φτιάχνουν

Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4

Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Δώδεκα Πιάτα: Νέα αθηναϊκή κουζίνα με υπογραφή

Γεύση / Δώδεκα Πιάτα: Τρώγοντας λαχανοντολμάδες και κεμπάπ σε λευκά τραπεζομάντιλα

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης, μετά το Κουκάκι, άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, κρατώντας το όνομα και τον μικρό κατάλογο με κλασικά πιάτα, σαν αυτά που θα 'θελε να βλέπει κι ο ίδιος σε ένα μενού.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Το κρασί με απλά λόγια / Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Ο Παναγιώτης Ορφανίδης και η Υρώ Κολιακουδάκη «ταξιδεύουν» στη Σικελία και ανακαλύπτουν τα κρασιά της λάβας και του πάγου μέσα από τις ιστορίες και τα μυστικά τριών σπουδαίων παραγωγών: του Giuseppe Russo, του Angelo di Garcia (Tornatore) και του Federico Graziani.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ