Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food

Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food Facebook Twitter
0

7 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας και 15 εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο δεν είναι αρκετά για να εφησυχάσει η θεσσαλονικιώτικη ομάδα του αγαπημένου Estrella. Και αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, η δυναμική ομάδα ετοίμασε ένα νέο μενού για τους φανατικούς πελάτες του.

Τι θα δοκιμάσουμε φέτος; Πάντα βασισμένο στη φιλοσοφία του all-day μενού, τo Εstrella προτείνει επιλογές που ξεφεύγουν από το πλαίσιο του breakfast. Βασισμένο σε μια λογική comfort/casual food, με επιρροές από αμερικανικό diner και χτισμένο με τρόπο οικείο και κατανοητό από το κοινό του, το φαγητό του Estrella είναι πλέον trademark για όσους αγαπούν την ποπ γαστρονομία που δεν μένει ποτέ στάσιμη.

Φέτος θα βρούμε περισσότερες vegan και vegetarian επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις mainstream γεύσεις, ενώ αντιστοίχως τα smoothies του Estrella με γάλα από ξηρούς καρπούς και χυμούς φρούτων ακολουθούν την ίδια λογική. To Ηealthy Living trend δεν αφήνει το Estrella ανεπηρέαστο, γι' αυτό και θα βρεις μεγάλη γκάμα υγιεινών επιλογών.

Οι σεφ ετοίμασαν για μας premium γλυκά με εκλεπτυσμένες γεύσεις, ανεβάζοντας το επίπεδο και παραμένοντας στην ίδια πάντα casual υπέροχη αισθητική.

Φέτος θα βρούμε περισσότερες vegan και vegetarian επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις mainstream γεύσεις, ενώ αντιστοίχως τα smoothies του Estrella με γάλα από ξηρούς καρπούς και χυμούς φρούτων ακολουθούν την ίδια λογική. To Ηealthy Living trend δεν αφήνει το Estrella ανεπηρέαστο, γι’ αυτό και θα βρεις μεγάλη γκάμα υγιεινών επιλογών.

Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food Facebook Twitter
Greek Yoghurt flan with tropical fruits and ganache montée.

Όσα έχουν κατακτηθεί πρώτα στο Estrella στον τομέα του brunch αλλάζουν ταχύτητα και συναντούν όλες τις τάσεις του εξωτερικού με φρέσκες προσθήκες και αλλαγές σε ήδη αγαπημένα πιάτα (π.χ. Bueno pancakes)!

Κλασικά πιάτα του παγκόσμιου street food scene, όπως τα hot dogs, έχουν φέτος την τιμητική τους και σερβίρονται with a twist σε χορταστικές μερίδες, με πολύ προσιτό value for money.

Μαζί με το φαγητό μπορεί κάποιος να δοκιμάσει μια νέα σειρά κοκτέιλ σε συνεργασία με το μπαρ Clumsies. Τα Clumsies Original Cocktails by Estrella είναι μια σειρά κοκτέιλ (Strawberry Daiquiri, Clumsy Negroni, Nostalgia με ρούμι, μπισκότο και φουντούκι, Forbidden fruit με περγαμόντο, λεμόνι και βανίλια) με την υπογραφή της βραβευμένης ομάδας του διάσημου και πολυβραβευμένου, πλέον, μπαρ της Αθήνας.

Πού θα βρεις Estrella; Σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Βόλο και Ρόδο. Στην Κύπρο στη Λεμεσό, στην Πάφο και στη Λάρνακα. 

Σύντομα σε Mediterranean Cosmos, Χαλάνδρι και Λευκωσία.

Δείτε εδώ το νέο Μενού:

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τους προλαβαίνουμε με τα νέα bakeries της Αθήνας

Γεύση / Δεν τους προλαβαίνουμε με τα νέα bakeries της Αθήνας

Αυτήν τη στιγμή ξεφουρνίζονται στην πόλη cinnamon rolls σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, ψωμιά με μάραθο και κουρκουμά και πολύσπορα με μέλι, vanilla buns, ηπειρώτικες χορτόπιτες και empanadas σαν σπανακόπιτα. Κάποιοι κάνουν υπομονή μέχρι να ωριμάσουν τα ζυμάρια τους για να βάλουν στη βιτρίνα τους πράγματα που μας φτιάχνουν τη μέρα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Νίκος Μάνεσης: «Καλό κρασί φτιάχνουν οι οινοποιοί που όταν τους παίρνεις τηλέφωνο τούς βρίσκεις στο αμπέλι»

Το κρασί με απλά λόγια / «Καλό κρασί φτιάχνουν οι οινοποιοί που όταν τους παίρνεις τηλέφωνο, βρίσκονται στο αμπέλι»

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συνομιλούν με τον Νίκο Μάνεση, έναν από τους πρωτοπόρους οινογράφους της χώρας μας, για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα.
THE LIFO TEAM
Μανώλης Παπουτσάκης

Οι Αθηναίοι / Μανώλης Παπουτσάκης: «Νομίζεις ότι το χαίρεται ο εστιάτορας που αγοράζει και πουλάει ακριβά;»

Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη, Pharaoh στην Αθήνα. Ένας σεφ με μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ του μιλά για το τώρα της γαστρονομίας, εξηγεί γιατί η ελληνική κουζίνα σήμερα δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν κάποτε και ανοίγει το θέμα που συζητάνε οι foodies: Το sitting στα εστιατόρια.
M. HULOT
Τα νέα εστιατόρια της Αθήνας κάνουν τα όσπρια πεντανόστιμα

Γεύση / Τα νέα εστιατόρια της Αθήνας κάνουν τα όσπρια πεντανόστιμα

Οι φασολάδες και οι φακές, οι γίγαντες και οι ρεβιθάδες, όλα αυτά που αρνούμασταν να φάμε ως παιδιά, είναι πια πιάτα που παραγγέλνουμε και ψάχνουμε στα δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας. Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι και μεγάλα σουξέ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μαγειρέψτε κρέας με κόκαλο και η νοστιμιά θα χτυπήσει κόκκινο

Γεύση / Συνταγές για κρέας με κόκαλο, εκεί που η νοστιμιά χτυπάει κόκκινο

Οι Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος μας υποδέχονται στο ολοκαίνουργιο παράρτημα του Basegrill στη Γλυφάδα και μαζί με τον σεφ Σπύρο Παυλίδη προτείνουν συνταγές με μέρη του κρέατος που δεν χρησιμοποιούμε συχνά.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος: Ο ποιητής του Ελληνικού Αμπελώνα συνεχίζει να ζει μέσα από τις ετικέτες που δημιούργησε

Γεύση / Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος: Ο ποιητής του Ελληνικού Αμπελώνα συνεχίζει να ζει μέσα από τις ετικέτες που δημιούργησε

Τα μεγαλειώδη κρασιά των Αμπελώνων Κ. Αντωνόπουλου κρατούν ζωντανό το πνεύμα του ιδρυτή τους, χαράσσοντας το μέλλον τους στον σύγχρονο οινικό κόσμο
ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
Χαρτοδιπλωμένος Winery: Το «ακάτιο» που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας στο απόλυτο «ἦδος»

Γεύση / Χαρτοδιπλωμένος Winery: Το «ακάτιο» που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας στο απόλυτο «ἦδος»

Δυο πολυβραβευμένες σειρές κρασιών περικλείουν όλο το πάθος, το μεράκι και την τεχνογνωσία που «κατέκτησε» κάποτε ο Σωτήρης Χαρτοδιπλωμένος και κληροδότησε στους γιους του, Ηρακλή και Στέλιο.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Ana Roš: «Τα εστιατόρια δίνουν το παράδειγμα ώστε να μαγειρεύουν όλοι πιο βιώσιμα»

Γεύση / Ana Roš: «Δεν μαγειρεύουμε για να πάρουμε βραβεία»

Η αυτοδίδακτη σεφ που έβαλε τη Σλοβενία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη και σαρώνει τις διακρίσεις είναι αυτήν τη στιγμή μία από τις οκτώ γυναίκες σεφ στον κόσμο των οποίων το εστιατόριο έχει την ανώτερη διάκριση από τον οδηγό Michelin. Λίγο πριν μαγειρέψει για τους Αθηναίους σε ξύλα στο Pharaoh μιλά στη LiFO.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
CHECK Στο Manu στον Κεραμεικό για ψάρι σε χοτ ντογκ, σε gyoza και φρικασέ

Γεύση / Στο Manu στον Κεραμεικό για ψάρι σε χοτ ντογκ, σε gyoza και φρικασέ

Το νέο, μικρό εστιατόριο της Αθήνας προσφέρει μοντέρνα ψαροφαγία με διεθνείς αναφορές και ντόπια υλικά, funky πιάτα με ψάρια εποχικά και zero waste παρασκευές σε ένα περιβάλλον που εκπέμπει ηρεμία χάρη στις μπλε αποχρώσεις του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αλλαντικά στο σπίτι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αλλαντικά στο σπίτι

Ο σεφ Χάρης Νικολούζος μάς οδηγεί στα βήματα παραδόσεων που για πολλές δεκαετίες αποτελούσαν -και ενδεχομένως κάπου να συνεχίζουν να είναι− συνηθισμένη πρακτική για πολλά νοικοκυριά ανά την Ελλάδα. Η οικιακή παραγωγή αλλαντικών δεν είναι απλή, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να περηφανευτούμε για τα έργα των χεριών μας.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ