Mi Electric Scooter 1S: Η ιδανική λύση για μικρές μετακινήσεις στο νησί

Mi Electric Scooter 1S: Η ιδανική λύση για μικρές μετακινήσεις στο νησί Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Οι διακοπές είναι προ των πυλών κι εσείς έχετε κλείσει το δωμάτιο, τα ακτοπλοϊκά και μετράτε αντίστροφα τις μέρες που απομένουν για να έρθει εκείνη η μαγική στιγμή που θα πίνετε το ποτό σας σε κάποιο από τα υπέροχα νησιώτικα μπαρ.


Λίγο πριν πάρετε τις αποφάσεις σας, όμως, για το πού και το πώς, πάντα τίθεται το ζήτημα της μετακίνησης. Από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνει κανείς όταν ακούσει για ένα ωραίο νησί, είναι: «χρειάζεται αυτοκίνητο;». Και με αυτό τον τρόπο αρχίζει μια αέναη επιχειρηματολογία υπέρ ή κατά του αυτοκινήτου στο νησί.


Φέτος, ωστόσο, υπάρχει μία μέση λύση που εκ των πραγμάτων ικανοποιεί και τις δύο πλευρές - και εκείνη που θέλει να μην μετακινείται με τα πόδια στο νησί, αλλά και εκείνη που δεν ενθουσιάζεται στην ιδέα του αυτοκίνητου και του ατελείωτου ψαξίματος για μια θέση πάρκινγκ. Υπάρχει το Mi Electric Scooter 1S της Xiaomi που για τις μικρές μετακινήσεις στο νησί το scooter είναι η τέλεια λύση:

Θέλετε κάτι οικονομικό για τις μετακινήσεις σας, οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι πολύ μεγάλες. Το Mi Electric Scooter 1S διαθέτει μεγάλη αυτονομία έως 30 χιλιόμετρα χάρη στις μπαταρίες λιθίου (7650mAh 275Wh) και το έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS) - έξυπνο και οικονομικό. Όπως το Xiaomi Redmi Note 9 που έχει τον τρόπο να είναι διαρκώς έτοιμο για δράση, αφού ενσωματώνει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5020mAh για αυτονομία πέρα από τα καθιερωμένα.

Mi Electric Scooter 1S: Η ιδανική λύση για μικρές μετακινήσεις στο νησί Facebook Twitter


Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, αφού φορέσετε το κράνος σας, λοιπόν, χρειάζεται να ξέρετε ότι το Mi Electric Scooter 1S είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης, δισκόφρενο στον πίσω τροχό και σύστημα E ABS για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Σε αυτό βάζουν και το χεράκι τους και τα ελαστικά 8,5 ιντσών που είναι αντικραδασμικά και αντιολισθητικά.


Είναι εξαιρετικά βολικό και μεταφέρεται εύκολα για να μην έχετε προβλήματα στο πλοίο, ενώ ο μινιμαλιστικός του σχεδιασμός το κάνει πάρα πολύ ελαφρύ, (μόλις 12,5 κιλά) ενώ μπορεί να αναδιπλωθεί σε 3 δευτερόλεπτα και να πιάνει πολύ μικρό χώρο στις αποσκευές σας.


Επιπλέον, το Mi Electric Scooter 1S είναι συμβατό με το Mi Home app, προσφέροντας έλεγχο ταχύτητας οδήγησης και υπολειπόμενης ισχύος σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, μέσα από το Redmi Note 9 σας με το κομψό και συμμετρικό design του, μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των μετακινήσεών σας.

Κι αν οι διακοπές δεν προβλέπονται για φέτος και μείνετε στην πόλη, δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Υπάρχει τρόπος να περάσετε ξένοιαστες στιγμές, κάνοντας βόλτες στην πόλη, που θα θυμάστε για πάντα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον νέο οικολογικό και βολικό τρόπο οδήγησης, με το Mi Electric Scooter 1S και να διασκεδάσετε με πολύ οικονομικό τρόπο, κάνοντας καλοκαίρι στην πόλη.

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ