Χρήσιμα tips από τους πιο ικανούς serial shoppers

Χρήσιμα tips από τους πιο ικανούς serial shoppers Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Το φαινόμενο των serial shoppers που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες σιγά σιγά εξαπλώνεται παντού και πολλοί ανακαλύπτουν πως δεν μπορούν να σταματήσουν να κάνουν αγορές.

Χρήσιμα tips από τους πιο ικανούς serial shoppers Facebook Twitter

Όλα άρχισαν από τις προσφορές της MediaMarkt για το Black Friday, που προσέλκυσαν αρχικά τους πιο «επίδοξους» serial shoppers και αργότερα όλο και περισσότεροι ακολούθησαν το serial shopping. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί αρκετά καλοί λόγοι για να γίνει κανείς serial shopper αυτές τις μέρες και όλοι είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το Black Friday της MediaMarkt.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Άφησα μερικά και για σας..😎🤪 Τρέξτε να προλάβετε προσφορές! 📸 @mikelapapadoulaki #SerialShoppersGR #SerialShoppers #BlackFriday #MediaMarkt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (Theodosia) Sissi Damoulaki (@sissidamoulaki) στις


Τι είδους tips μας δίνουν, λοιπόν, οι γνώστες του serial shopping; Για αρχή, εκτός από τις χαμηλότερες τιμές σε μία πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων –από smartphones, μέχρι οικιακές συσκευές και είδη gaming– στη MediaMarkt θα αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε άμεσα και εύκολα, καθώς στη MediaMarkt ξέρουν καλά από περιόδους αιχμής, με γρήγορη εξυπηρέτηση και γρήγορη ροή στα ταμεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με τέτοιες προσφορές στα @mediamarktgr τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα και μαζί τους και ο Άγιος Βασίλης 🎅!!⭐ Ούτε δέντρο🎄 δεν προλαβαμε να στολίσουμε γιατί τρεξαμε να τα θερίσουμε ολα σαν αυθεντικοί #serialshoppers που είμαστε!! 🏃🏃🏃 #SERIALSHOPPERSGR #serialshoppersgr #serialshoppers #serialshopper #blackfriday #mediamarkt #sales #shopping #christmas #family#familygoals #christmastree #therise_ta_ola #potd #shoppers #instaphoto #shoppingtherapy #myson #happy #happyhour #funny #crazy #like4like

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sevi Malisiova (@sevi_malisiova) στις

 

Ένα δεύτερο tip έχει στόχο την άνεση, γιατί αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το φετινό σας serial shopping στα καταστήματα MediaMarkt, δεν θα χρειαστεί να κουραστείτε καθόλου, καθώς θα βρείτε πολλές διαθέσιμες θέσεις δωρεάν parking, έτσι ώστε να φτάσετε πρώτοι στις προσφορές του Black Friday. Όποιος επιθυμεί να ψωνίσει από την άνεση του σπιτιού του, κάνει τις αγορές του online και τις παραλαμβάνει στον χώρο του. Όποιος ξέρει τι θέλει, αλλά βιάζεται πολύ, ο πιο σύντομος τρόπος είναι να κάνει τις αγορές του online και να παραλάβει την αγορά του από το κατάστημα που τον εξυπηρετεί. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasileia Peroglou (@vasileiang) στις

Όσο για εκείνους που έχουν ανάγει το serial shopping σε ενός είδους "τέχνη", χρησιμοποιούν σε κάθε αγορά την κάρτα τους MediaMarkt Club, με την οποία έχουν πρόσβαση σε πολλά προνόμια, και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την αξία των αγορών τους. Συγκεκριμένα, ένας τυχερός κάθε μέρα θα κερδίζει την αξία της απόδειξής τους έως το ποσό των 1.000€.

Σε περίπτωση που δεν είστε ακόμη serial shopper, κρατήστε τα παραπάνω tips και ξεκινήστε άμεσα το serial shopping στο Black Friday της MediaMarkt.

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ