H New Era βάζει τρίποντο στο στυλ

H New Era βάζει τρίποντο στο στυλ Facebook Twitter
Η New Era, λανσάρει την πιο αντισυμβατική capsule collection, σε headwear και apparel για όλους όσους θέλουν να ζήσουν ένα εκρηκτικό καλοκαίρι!
0

Το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα και η New Era, λανσάρει την πιο αντισυμβατική capsule collection, σε headwear και apparel για όλους όσους θέλουν να ζήσουν ένα εκρηκτικό καλοκαίρι.

Μια συμμαχία άνευ προηγουμένου δημιουργεί την Coastal Heat Collection. Για πρώτη φορά η Ανατολική και η Δυτική Ακτή ενώνονται κάτω από ένα όνομα. H New Era φέρνει όντως τη Νέα Εποχή στη sporty μόδα, συνδυάζοντας με τον πιο αρμονικό τρόπο τη θαλάσσια αύρα και το ηλιοβασίλεμα τριών παράκτιων πόλεων της Αμερικής που αντανακλούν streetwear, με τα logos τριών κορυφαίων ομάδων του NBA.

Το καθαρό γαλάζιο του ουρανού του San Francisco και το κίτρινο του ήλιου που ανατέλλει συνδυάζονται με τα χρώματα της πρωταθλήτριας ομάδας του NBA Golden State Warriors χαρίζοντας ένταση και ζωντάνια στα ρούχα και τα καπέλα της Dawn Line, ενώ η Dusk Line, παίρνει τους ζεστούς πορτοκαλί χρωματισμούς από τα αμερικάνικα ηλιοβασιλέματα και τα συνδυάζει με τα χαρακτηριστικά χρώματα των Miami Ηeat.

H New Era βάζει τρίποντο στο στυλ Facebook Twitter

Το iconic logo των Lakers με τις έντονες μοβ και κίτρινες αντιθέσεις, χαρίζει απλόχερα τους χρωματισμούς του, που παραπέμπουν σε νυχτερινά τοπία στο Night Pack, μεταφέροντας τον δυναμισμό και την ενέργεια της ομάδας του Los Angeles σε μοναδικά night city summer prints.

Η συλλογή περιλαμβάνει t-shirts, καπέλα truckers και 9FIFTY, tanks και shorts, με έντονα summer prints για ένα μόνο σκοπό: Να εμπνευστείτε από τους κορυφαίους και να ξεκινήσετε το καλοκαίρι σας στη διαπασών, βάζοντας τρίποντο στο στυλ!

Τα καπέλα της συλλογής «Coastal Heat» θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα. Μάθε περισσότερα στο @New Era Greece: Facebook & Instagram

H New Era βάζει τρίποντο στο στυλ Facebook Twitter
Αγορά
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ