Ευφάνταστα δώρα για τα αγαπημένα μας κατοικίδια

Για τα αγαπημένα μας κατοικίδια Facebook Twitter
0

Οι μικροί μας φίλοι δεν ξέρουν να γράψουν, γι’ αυτό αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τον Άγιο Βασίλη. Αν, λοιπόν, δεν φροντίσεις εσύ να τους πάρεις κάποιο δώρο φέτος, μάλλον θα μείνουν παραπονεμένοι. Ακόμα κι αν οι συνθήκες γύρω μάς δυσκολεύουν, η αγάπη είναι πάντα συνώνυμη με τη διάθεσή μας να σπαταλήσουμε και να σπαταληθούμε.

Φροντίζοντας το ζώο σου, φυσικά, σπαταλάς διαρκώς ένα μέρος του πολύτιμου χρόνου σου. Οι γιορτές, όμως, είναι μια ευκαιρία για κάτι παραπάνω, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις διαθέσεις σου.

Το ePets στο Νέο Ψυχικό (epets.gr) προτείνει για τον σκοπό αυτό αρώματα για σκύλους και γάτες (8,50 ευρώ), κρεβατάκια σκύλου-γάτας (30-80 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος), επιτραπέζια για σκύλους (21,90 ευρώ) και παιχνίδια για γάτες (17,90 ευρώ), εν ολίγοις προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν και μετά τις γιορτές.

Το ePets ανήκει σε εκπαιδευτές σκύλων και βρίσκεται επί της λεωφόρου Κατεχάκη, στον αριθμό 37Β.

Ακόμα κι αν οι συνθήκες γύρω μάς δυσκολεύουν, η αγάπη είναι πάντα συνώνυμη με τη διάθεσή μας να σπαταλήσουμε και να σπαταληθούμε.

Επίσης, στο Ζωόπολις, στο Κολωνάκι (zoopolis.gr), θα βρεις φωλίτσες (39-42 ευρώ), λούτρινους ταράνδους και Άγιους Βασίληδες για γάτες και σκύλους (13-30 ευρώ), καθώς και κεραμικά πιάτα για την τροφή ή το νερό γατών (7-15).

Ο Γιάννης Μπουντιούκος, στον οποίο ανήκει το μαγαζί, είναι κτηνίατρος και ξέρει καλά τι χρειάζεται ο μικρός σου φίλος. Το Ζωόπολις θα το ανακαλύψεις στην οδό Χάριτος 9, αφού, βέβαια, τριγυρίσεις λίγο στις ανηφόρες του Κολωνακίου.

Για τα αγαπημένα μας κατοικίδια Facebook Twitter
Κρεβατάκι για σκύλους και γάτες.
Για τα αγαπημένα μας κατοικίδια Facebook Twitter
Παιχνίδι απασχόλησης σκύλου.

Οι μικροί μας φίλοι, πάντως, χρειάζονται φροντίδα από ανθρώπους που πραγματικά τους νοιάζονται. Η Σοφία και ο Νίκος έχουν δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό ένα μαγαζί για την περιποίηση ζώων που το έχουν ονομάσει «The Creatures» (Λεωφ. Μεσογείων 176, Χολαργός, Αθήνα, thecreaturesgr).

Στο κέντρο του δεσπόζει μια πισινούλα-ενυδρείο με μεγάλα ψάρια Κόι, ενώ δίπλα του αράζουν γάτες, σκύλοι, ακόμα και κουνέλια, απολαμβάνοντας την περιποίησή τους.

Ο Νίκος επισημαίνει ότι στις γιορτές οι πελάτες αυξάνονται κατά 30%, κάτι που βλέπει με αμφίθυμη διάθεση. «Οι γιορτές είναι μια ευκαιρία για ένα τέτοιο δώρο, όμως ο καλλωπισμός του ζώου είναι βασικό χαρακτηριστικό υγιεινής» γι’ αυτό πρέπει να γίνεται τακτικά, εξηγεί. Ανάλογα με τη φυλή, τα κιλά και το τρίχωμα του σκύλου, η τιμή των υπηρεσιών κυμαίνεται μεταξύ 25 και 70 ευρώ, ενώ για τις γάτες η τιμή είναι στα 35 ευρώ.

Για τα αγαπημένα μας κατοικίδια Facebook Twitter
Τσάντα μεταφοράς γάτας.
Για τα αγαπημένα μας κατοικίδια Facebook Twitter
Παιχίδι απασχόλησης γάτας.
Αγορά
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ