Πριν από λίγο καιρό, μπουχτισμένος με το συγκαταβατικό τρόπο που αντιμετώπιζαν ακόμα και πολλοί «σοβαροί» το Sin Boy, είχα γράψει ένα άρθρο με υπότιτλο:

«Γιατί δικαιολογούμε τον κάθε 25χρονο Sin Boy λες κι είναι απλώς ανώριμος 12χρονος (ενώ τσακίζουμε τους άλλους;)»

 

Δεν πέρασε πολύς καιρός και τα βρήκαμε μπροστά μας. Και φαντάζομαι ότι πάλι πολλοί θα πουν, έλα μωρέ, αφού αρέσει στα παιδάκια (ωραίο πρότυπο), τρελός είναι, δεν τα εννοεί, «έτσι είναι οι τράπερς, κακά παιδιά», ή θα βρουν οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία.

 

Κι όμως, όπως και στην Έφη Θώδη, υπάρχουν και οι καθωσπρέπει και οι σοβαροί που του φούσκωσαν τα μυαλά, που του είπαν «είσαι κάτι σπουδαίο» αντί για «είσαι ένα novelty act που με καραγκιοζιλίκια έγινες για λίγο διάσημος» και το μυαλό του εξερράγη.

 

Κι όταν λέμε για meltdown το εννοούμε. Χτες ανακοίνωσε με μεσσιανικό τρόπο ότι αλλάζει όνομα σε lil Jesus, ταυτίστηκε με τον Μάικλ Τζάκσον και δήλωσε πως τον κυνηγούν οι Illuminati να τον σκοτώσουν.

 

Αν κάποτε ήταν χαριτωμένο, τώρα πια είναι φρικαλέο.


Τα στόριζ του του προσφέρουν φρέσκια δημοσιότητα αλλά και, ελπίζω τουλάχιστον, δείχνουν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο πως ο «βασιλιάς» είναι γυμνός.

 

Ανέβασε δεκάδες ή και εκατοντάδες γραπτά χτες το βράδυ, μετά είπε ότι θα πάει να κοιμηθεί και μετά ξαναανέβασε άλλα τόσα...

 

>>>> ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ NSFW STORIES ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ