Απεργία την Πρωτομαγιά

«Killing Eve»: Το Vodafone TV συνεχίζει τις εκπλήξεις

«Killing Eve»: Το Vodafone TV συνεχίζει τις εκπλήξεις Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Λένε πως όταν αποκαλυφθεί μια έκπληξη, τότε παύει να είναι έκπληξη, αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα της αγωνίας και της ανυπομονησίας επαναφέρει το στοιχείο της έκπληξης.

Στην περίπτωση του Vodafone TV η έκπληξη είναι η πρωτοποριακή κίνηση της πλατφόρμας να προσφέρει δωρεάν σε όλους το πρώτο επεισόδιο από νέες αγαπημένες σειρές που ήρθαν για να σε συναρπάσουν. (Αν είσαι από εκείνους που δεν το ήξεραν... surprise!) Από την άλλη, δεν μπορεί να μην ξέρεις πως το Vodafone TV προβάλλει κάποιες από τις καλύτερες σειρές live αλλά και on demand με την υπηρεσία που σου επιτρέπει να παρακολουθείς το επεισόδιο που τόσο περίμενες, όπου κι αν βρίσκεσαι, σε οποιαδήποτε συσκευή, σε όποιο δίκτυο και αν ανήκεις.


Οι series lovers επιτέλους βρήκαν εκείνη την πλατφόρμα που ικανοποιεί κάθε επιθυμία τους, αλλά και κάτι περισσότερο. Γιατί η δωρεάν προβολή του πρώτου επεισοδίου των πιο hot σειρών είναι μάλλον κάτι που δεν τολμούσαμε καν να επιθυμήσουμε (αλλά σίγουρα το ονειρευόμασταν). Μετά, λοιπόν, το El Embarcadero του Alex Pina, ακολουθεί το Killing Eve της Phoebe Waller Bridge που θα βρεις αποκλειστικά στο vodafone.gr. Μια από τις καλύτερες σειρές του 2018 η οποία απέσπασε τα Bafta Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Καλύτερου Γυναικείου Πρωταγωνιστικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία της Jodie Comer και Καλύτερου Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου για τη Fiona Shaw. Αριστουργηματική και ασυνήθιστη, αυτή η σειρά μυστηρίου ανατρέπει τα συνηθισμένα και ξεπερνά την τυπική δομή ενός θρίλερ ξεδιπλώνοντας μια πλοκή που θα σε κρατήσει καθηλωμένο παίζοντας με την αγωνία σου.


Η Sandra Oh (η γνωστή γιατρός του Grey's Anatomy) κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της μυστικής πράκτορα Eve που εργάζεται στην περίφημη βρετανική υπηρεσία ασφαλείας MI5. Η Eve παρά την τρομακτική εξυπνάδα της είναι αναγκασμένη να κάνει δουλειά γραφείου αντί να ζει τη συναρπαστική ζωή της κατασκόπου που πάντα ονειρευόταν.


Η Villanelle (στον ρόλο η βραβευμένη Jodie Comer), από την άλλη, είναι μια μανιώδης, φοβερά ευφάνταστη και ταλαντούχα δολοφόνος, που παρά τις πράξεις της παραμένει με έναν παράδοξο τρόπο αξιολάτρευτη. Η Villanelle απολαμβάνει μια πολυτελή ζωή την οποία εξασφαλίζει από τη βίαιη δουλειά της, δημιουργώντας μια περσόνα που βρίσκεται στο αντίθετο άκρο από την Eve. Οι δυο γυναίκες θα βρεθούν η μια μέσα στη ζωή της άλλης μέσα από συγκυρίες που θα πάρουν τη μορφή ενός παιγνιώδους «κρυφτού».

Το Killing Eve είναι η νέα εμμονή της μικρής οθόνης που θα μας ενθουσιάσει και το Vodafone TV είναι εδώ για να πυροδοτήσει την αγωνία μας με τη δωρεάν προβολή του πρώτου επεισοδίου στο vodafone.gr. Όσο για τη συνέχεια, δυο ολόκληροι κύκλοι επεισοδίων γεμάτοι από μυστηριώδη ατμόσφαιρα και συναρπαστικές ερμηνείες σε περιμένουν αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Vodafone TV. Η σειρά που βασίζεται στις νουβέλες του Luke Jennings θα γίνει ο απόλυτος φίλος των tv lovers!

TV & Media
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM