Όσα πρέπει να ξέρεις για τη συναρπαστική νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
trailer
σύνοψη
πρωταγωνιστές
[Κλείσιμο]

TRAILER

ΣΥΝΟΨΗ

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται ξανά στις ζωές μας και μάς κάνει να δούμε την ζοφερή πραγματικότητα με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η πλούσια σε συμβολισμούς και γρίφους ελληνική κληρονομιά εμπνέει για δεύτερη φορά τον Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος επιστρέφει με ένα πρωτότυπο σενάριο όχι για μία ακόμα ταινία αλλά για μία νέα, απολαυστική σειρά. Αυτό είναι το "Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές" που κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου σε παραγωγή της COSMOTE TV.

Όταν η αστυνομία αδυνατεί να λύσει τον γρίφο των αυξανόμενων δολοφονιών ενός serial killer που «παίζει» με τις αρχές αφήνοντας στον τόπο του εγκλήματος μια σειρά από συμβολισμούς, καλεί και πάλι τον καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη ο οποίος εντοπίζει το νήμα της διαλεύκανσης των φόνων στο μύθο των Άθλων του Θησέα. Θα καταφέρει αυτή τη φορά να μπει στο μυαλό του δολοφόνου και να τον σταματήσει, λίγο πριν ολοκληρώσει τον έβδομο και τελευταίο του Άθλο;

Θυμάσαι τον Προκρούστη; Που έκοβε ό,ποιο μέλος περίσσευε από το κρεβάτι του; Τον Σκύρωνα που απήγαγε ταξιδιώτες και τους κατακρήμνιζε; Τον Κερκύονα, γιο του Ποσειδώνα και άριστο πυγμάχο, που προκαλούσε τους διαβάτες σε μάχη μέχρι θανάτου; Κι αν δεν θυμάσαι τίποτα από αυτά, θυμάσαι σίγουρα τον θηριώδη Μινώταυρο.

Η ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια που συνάρπασε το κοινό πριν από δύο χρόνια επιστρέφει με μία σειρά 8 απολαυστικών επεισοδίων βασισμένο σε μια ιδέα δική του και του Παναγιώτη Ιωσηφέλλη.Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, στον ρόλο του καθηγητή Λαϊνη, ο Μάνος Βακούσης, που υποδύεται τον Προϊστάμενο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας Απόστολο Μπαρασόπουλο και ο Πέτρος Λαγούτης. Στη σειρά επίσης εμφανίζονται οι Βίκυ ΠαπαδοπούλουΟδυσσέας ΠαπασπηλιόπουλοςΆκης ΣακελλαρίουΚωνσταντίνος ΜαρκουλάκηςΒασίλης ΡίσβαςΚατερίνα ΔιδασκάλουΣπύρος Παπαδόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

  • Απόστολος Μπαρασόπουλος
    Προϊστάμενος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας (Μάνος Βακούσης)
  • Δημήτρης Λαίνης
    Καθηγητής Εγκληματολογίας (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης)
  • Χριστίνα Στεργίου
    Δημοσιογράφος (Βίκυ Παπαδοπούλου)
  • Παντελής Σκλαβής
    Υπαστυνόμος (Πέτρος Λαγούτης)
  • Βελισσαράτος Ηλίας
    Καθηγητής Πανεπιστημίου (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης)
  • Φίλιππος Λαζαρίδης
    Διοικητής Ψυχιατρικής Κλινικής (Άκης Σακελλαρίου)
  • Βασίλης
    Ιατροδικαστής (Βασίλης Ρίσβας)
  • Μάρκος Χρήστου
    Νοσοκόμος Ψυχιατρικής Κλινικής (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος)
  • Διοικητής της Αστυνομίας
    (Σπύρος Παπαδόπουλος)
  • Έλενα Μαρούδα
    Ερευνήτρια στο DNAlogy (Κατερίνα Διδασκάλου)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ