Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12-18/11/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12-18/11/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η καριέρα και η φήμη σας θα είναι στις προτεραιότητές σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Στις 12/11 πραγματοποιείται η τρίτη και τελευταία σύνοδος της χρονιάς του Δία με τον Πλούτωνα, που σας δίνει δύναμη να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Στις 14/11 επιστρέφει ο κυβερνήτης σας Άρης σε ορθόδρομη πορεία και ο δυναμισμός των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο θα είναι στα ύψη. Όσα δεν καταφέρατε να κάνετε πράξη τους προηγούμενους μήνες θα μπορέσετε να τα υλοποιήσετε και το κυριότερο είναι ότι δεν θα απογοητεύεστε από εμπόδια και προκλήσεις. Στις 15/11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σε εξάγωνο με τον Δία και τον Κρόνο, σας δείχνει πού πρέπει να κάνετε βελτιώσεις στη ζωή σας, ενώ ταυτόχρονα φέρνει αισιοδοξία και επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευκαιρίες για πνευματική και υλική ανάπτυξη φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο η τρίτη και τελευταία σύνοδος της χρονιάς του Δία με τον Πλούτωνα στις 12/11 και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα εξαρτηθούν από τους στόχους σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θα σας κάνει ευτυχισμένους και κυνηγήστε το. Με την επιστροφή του Άρη στον Κριό σε ορθόδρομη πορεία στις 14/11 θα έχετε περισσότερη ενέργεια οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο και θα δώσετε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Αναζητήστε μεθόδους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και αποφύγετε την κατανάλωση junk food. Οργανώστε το διατροφικό σας πρόγραμμα, ώστε να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 θα ευνοήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή σας προκειμένου να αποφύγετε πιθανές εντάσεις με συνεργάτες ή οικείους για οικονομικά θέματα. Στις 12/11 πραγματοποιείται η τρίτη και τελευταία σύνοδος Δία - Πλούτωνα και αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στη διαχείριση κοινών πόρων για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Στις 14/11 γυρίζει ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία και ό,τι έχει μείνει στον αέρα στις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα επιλυθεί ‒ όσες έχουν γερά θεμέλια θα παραμείνουν. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με τους στόχους σας και κάποιοι άλλοι θα αφιερώσετε χρόνο σε συλλογικές δράσεις. Στις 15/11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δίνει έμφαση στην εργασία και είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε καινούργια απασχόληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας με την τελευταία σύνοδο της χρονιάς Δία - Πλούτωνα στις 12/11 και θα δείτε με ποιους μπορείτε να συμπορευτείτε, έχοντας μια ομαλή πορεία, και από ποιους θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε. Αρκετοί από εσάς μπορεί να βγείτε από μια προσωπική σχέση που σας προκαλεί ασφυξία. Όπως και να έχει, είναι μια εποχή αναδόμησης και βελτίωσης του επαγγελματικού σας προφίλ και από τις 14/11, που γυρίζει ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας και θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας. Αξιοποιήστε τον δυναμισμό σας εποικοδομητικά και αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11, σε εξάγωνο με τον Δία και τον Κρόνο, φέρνει ευχάριστα νέα στον ερωτικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Σας δίνεται η ευκαιρία να απαγκιστρωθείτε από γεγονότα και καταστάσεις που προκαλούν στασιμότητα στην επαγγελματική σας πορεία, καθώς στις 12/11 πραγματοποιείται η τρίτη και τελευταία σύνοδος της χρονιάς στον τομέα της εργασίας και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Όσοι κυνηγάτε με σθένος τους στόχους σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε το δικό σας μονοπάτι. Ιδανική εποχή για να αλλάξετε συνήθειες στη διατροφή σας, να κόψετε το κάπνισμα και να αφιερώσετε χρόνο σε σωματικές δραστηριότητες. Με την επιστροφή του Άρη σε ορθόδρομη πορεία στις 14/11 η διάθεσή σας για μάθηση και για πνευματική ανάπτυξη θα είναι αυξημένη, οπότε θα είναι στο χέρι σας η επίτευξη του στόχου σας. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα ακίνητο, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 θα ευνοήσει θέματα σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και από τις 12/11, που πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος της χρονιάς Δία - Πλούτωνα, αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν τα ερωτικά σας ζητήματα και θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία. Οι γονείς θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά και θα ανακαλύψετε ταλέντα που θα σας κάνουν περήφανους. Στις 14/11 γυρίζει ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία και, καθώς κυβερνά τον τομέα των κοινών σας πόρων, θα αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Στον ερωτικό τομέα δεν θα λείψουν τα πάθη και οι εντάσεις. Μην τραβάτε το σχοινί και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 ξεκινά μια νέα εποχή στον τομέα της επικοινωνίας και του εμπορίου κι αν αξιοποιήσετε τις παροχές της τεχνολογίας θα βγείτε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια και το σπίτι θα ευνοηθούν με την τελευταία σύνοδο της χρονιάς Δία - Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 12/11, οπότε σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε προκειμένου να βελτιώσετε τον χώρο και τις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδανική εποχή για αναζήτηση νέας κατοικίας και αναμόρφωση του χώρου σας. Πετάξτε ή χαρίστε αντικείμενα που σας είναι περιττά. Στις 14/11 επιστρέφει ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία και θα έχετε το θάρρος και την ενέργεια για διαπραγματεύσεις και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επίσης, μπορεί να προκύψει μια πρόταση που θα σας ενθαρρύνει να πάρετε ρίσκα, αλλά καλό είναι να ακούσετε το ένστικτό σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 αποτελεί ιδανική στιγμή για επενδύσεις και απόκτηση αγαθών. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, όμως πρέπει να κρατήσετε άμυνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την τρίτη και τελευταία σύνοδο της χρονιάς Δία - Πλούτωνα στις 12/11 μπορείτε να βελτιώσετε τις μεθόδους σας και μέσω νέων τρόπων επικοινωνίας θα συνεχίσουν ομαλά οι εμπορικές σας υποθέσεις και ό,τι αφορά την εκπαίδευση. Στην παρούσα φάση, όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, θα καταφέρετε πολλά και θα ανταποκριθείτε στις επιταγές της εποχής. Με την επιστροφή του Άρη σε ορθόδρομη πορεία στις 14/11 τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα είναι αυξημένα και θα δώσετε έμφαση στα εργασιακά σας θέματα. Επειδή το άγχος σάς δημιουργεί ένταση, αναζητήστε τρόπους εκτόνωσης. Προσέξτε την υγεία σας και θωρακίστε τον οργανισμό σας με φρούτα και λαχανικά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 15/11 αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και είναι εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσετε την εικόνα σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που επικρατούσε στασιμότητα στον οικονομικό τομέα, η σύνοδος Δία - Πλούτωνα στις 12/11 φέρνει αίσιες εξελίξεις. Αν διαχειριστείτε έξυπνα τους πόρους σας, θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στις οφειλές σας και θα καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Η επιστροφή του Άρη σε ορθόδρομη πορεία στις 14/11 αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και ο δυναμισμός σας θα προκαλέσει θετικές αντιδράσεις, οπότε θα είναι και μια καλή εποχή για να πολιορκήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όσοι είστε σε σχέση, περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, ειδάλλως οι πολλές ώρες συνύπαρξης μπορεί να σας φέρουν στα όριά σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και με την ψυχική σας ενδυνάμωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την τρίτη και τελευταία σύνοδο της χρονιάς Δία - Πλούτωνα, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 12/11, ουσιαστικά κλείνει ένας κύκλος στασιμότητας, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να απαγκιστρωθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν δυσφορία. Μπορεί να είναι η δουλειά σας, κάποιος συνεργάτης ή ένα οικείο σας πρόσωπο. Στις 14/11 επιστρέφει ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία και καθώς τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα είναι αυξημένα, θα αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Ιδανική εποχή για ανακαίνιση του χώρου σας και για αλλαγές στη διακόσμηση. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σας δείχνει πού χρειάζεται να γίνουν βελτιώσεις ‒ στην περίπτωσή σας σε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Η συμμετοχή σας σε μια συλλογική δράση θα σας φέρει σε επαφή με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανακτήστε τις δυνάμεις σας, ξεκουραστείτε και αξιοποιήστε το επόμενο διάστημα για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Η τελευταία σύνοδος της χρονιάς Δία - Πλούτωνα στις 12/11 δίνει έμφαση στις ανάγκες σας και είναι μια καλή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε εσάς. Ασχοληθείτε με όλα όσα δεν μπορούσατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα λόγω φόρτου εργασίας. Στις 14/11 επιστρέφει ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία και κάποια επικοινωνιακά προβλήματα αρχίζουν να υποχωρούν, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Η ανυπομονησία σας θα είναι χαρακτηριστική. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 θα ευνοήσει ό,τι αφορά τη φήμη και τη καριέρα σας. Κάτι καλό βρίσκεται καθ' οδόν και ίσως αργήσετε να το συνειδητοποιήσετε. Μπορεί να αφορά την υλοποίηση ενός σχεδίου ή την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Στόχοι και συλλογικές προσπάθειες που είχαν μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού σας μπορούν να μπουν σε εφαρμογή, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε εντατικά. Η τελευταία σύνοδος της χρονιάς Δία - Πλούτωνα στις 12/11 φέρνει τύχη και διευκολύνει τις προσπάθειές σας, οπότε μπορεί να βρεθείτε σε μια νέα συνθήκη που θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντά σας. Σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα βελτιωθούν και θα είναι ένα αρκετά επικοινωνιακό διάστημα. Στις 14/11 επιστρέφει ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία και θα ξεκαθαρίσουν οικονομικές υποθέσεις. Διαπραγματεύσεις και επενδύσεις χρήζουν προσοχής. Μπορεί η ανάγκη σας για απόκτηση αγαθών να σας ωθήσει σε υπερβολές. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 φωτίζει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και αποτελεί κομβική στιγμή σε ό,τι αφορά τις σπουδές και τη σταδιοδρομία σας. Ένας έρωτας με άτομο από τον χώρο των σπουδών βρίσκεται προ των πυλών.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ