Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/10/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/10/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ως εκ τούτου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Στις 15/10 το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα ενισχύει την ανάγκη σας για αυτονομία και θα υπάρχει εριστικότητα στις επαγγελματικές ή προσωπικές σας σχέσεις. Την επόμενη μέρα (16/10) πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, επίσης στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, όμως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό φέρνουν δυσκολίες στις σχέσεις, ενώ προμηνύουν ένα πολύ δύσκολο διάστημα όσον αφορά την υλοποίηση αποφάσεων, τη διοίκηση και τις συνεννοήσεις. Από τις 21/10 αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα καθώς και θέματα υγείας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και κάποιες δυσκολίες θα γίνουν αφορμή για αναδιοργάνωση των πλάνων σας. Στις 15/10 το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα κάνει το κλίμα εκρηκτικό, κάτι που σας προκαλεί ιδιαίτερο άγχος και κούραση. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους σπουδών θα σας βγάλει από την ασφάλεια της καθημερινότητάς σας και θα χρειαστείτε τον χρόνο σας μέχρι να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Στις 16/10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δημιουργεί εχθρότητα και παρορμητικότητα, ενώ σας κάνει πιο δυναμικούς και ανταγωνιστικούς. Ωστόσο, πρέπει να έχετε τον νου σας στις παρασκηνιακές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι ένα διάστημα σκληρό για τη συναισθηματική σας ζωή, ενώ προκύπτουν και οικονομικές ανάγκες που αυξάνουν το άγχος και τον εκνευρισμό. Στις 15/10 κορυφώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον άξονα επενδύσεις - κοινοί πόροι, δημιουργώντας ένα κλίμα δυσαρέσκειας και την ανάγκη για επανεξέταση των πλάνων σας. Στις 16/10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, αυξάνει την ανάγκη σας για έλεγχο στις επιχειρήσεις σας και στις τελικές αποφάσεις, όμως στην παρούσα φάση θα πρέπει να προσέξετε τις ασύμφορες επιλογές. Επειδή αυτές οι διελεύσεις επηρεάζουν και τις σχέσεις με οικείους, αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Ερωτικά μπερδέματα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρέχοντα οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας διαμορφώνουν με δυσμενή τρόπο τις σχέσεις σας και θα είναι ένα διάστημα συνεχών συγκρούσεων, κυρίως για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Στις 15/10 το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα μπορεί να επαναφέρει μια υπόθεση από το παρελθόν, ενώ σχέσεις με Λέοντες και Σκορπιούς θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Στις 16/10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα αποτελούσε μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα είτε μέσω της αγοράς ενός ακινήτου είτε μέσω μιας συνεργασίας, όμως το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Από τις 20/10 το κλίμα αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστο, ενώ αυξάνουν οι πιθανότητες για πρόοδο στα επαγγελματικά σας. Η σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο αποκτά ερωτική χροιά και είστε αμήχανοι.

ΛΕΩΝ

Η εκπαίδευση, το εμπόριο και εργασιακά θέματα θα σας προβληματίσουν το επόμενο διάστημα. Η δυσαρμονία του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 15/10 είναι μια όψη λανθασμένων εκτιμήσεων, καθώς δημιουργεί πιέσεις και άγχος, που σημαίνει πως θα πρέπει να αποφύγετε τις κόντρες με άτομα από τον χώρο της εργασίας, ώστε να μη βρεθείτε στη δυσμενή θέση αναζήτησης νέας απασχόλησης. Στον ίδιο άξονα κινείται και η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16/10, καθώς ταυτόχρονα έχουμε και τα φαινόμενα του τετραγώνου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και την αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, έτσι κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις θα σας αναγκάσουν να αναβάλετε ένα ταξίδι ή το ξεκίνημα της επιχείρησής σας. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και η υγεία χρήζουν προσοχής. Κάποιοι θα απογοητευτείτε με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας για τη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά, επενδύσεις, έρωτες δίχως αντίκρισμα θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεών σας και ίσως λήξει άδοξα μια συνεργασία που ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη. Στις 15/10 το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις που θα αφορούν μια επένδυση ή ακόμα και μια ερωτική σχέση και ακολουθεί η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16/10, στον τομέα των οικονομικών σας. Το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό φέρνουν ανακατατάξεις, εμπόδια και καθυστερήσεις σε ταξίδια, σπουδές και γραφειοκρατικά θέματα, οπότε δεν είναι κατάλληλη εποχή για να πάρετε ρίσκα. Θέματα παιδιών ή μια ερωτική απογοήτευση θα σας κρατήσουν μακριά από τον κοινωνικό σας κύκλο και θα είναι ένα διάστημα μοναχικότητας για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχική σας ευεξία.

ΖΥΓΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 16/10, ωστόσο μεσολαβεί και το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 15/10, που θα εντείνει την ανάγκη σας για προσωπικό χρόνο και ενασχόληση με τις επιθυμίες σας. Στον τομέα του σπιτιού οι ευθύνες είναι αυξημένες και, σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά σας καθήκοντα, αρκετές στιγμές θα νιώσετε πως δεν είναι επαρκής ο χρόνος, κάτι που θα αυξήσει το άγχος και τη διάθεσή σας για απόδραση από την καθημερινότητα. Ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη, το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δυσχεραίνει τις συνεννοήσεις με τα μέλη της οικογένειας ή τους συνεργάτες σας και θα είναι απαραίτητη μια ψύχραιμη προσέγγιση των γεγονότων. Από τις 20/10 θα είναι πιο ευνοϊκές οι μέρες για διαπραγματεύσεις και σύσφιξη σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασυνεννοησία και κάποια εμπόδια στις μετακινήσεις σας ή σε θέματα εκπαίδευσης θα κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η ανάγκη σας για ανάπαυλα θα είναι αυξημένη, ωστόσο οι υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Αποκαλύψεις σχετικά με τη διαχείριση κοινών πόρων ή τη διαρροή επαγγελματικών μυστικών φέρνει το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 15/10 και αναγκαστικά κάποιες σχέσεις θα λήξουν με έντονο τρόπο. Ενδεχομένως να προκύψουν και περιουσιακά ζητήματα που θα σας φέρουν σε κόντρα με συγγενικά σας πρόσωπα, στο τέλος όμως θα δικαιωθείτε. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα των μυστικών εχθρών, ενώ το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δημιουργούν ανταγωνιστικό κλίμα στα επαγγελματικά. Από τις 20/10 αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αυξημένες υποχρεώσεις αυτή την εποχή και κάποια σχέδιά σας αναγκαστικά μένουν πίσω, κάτι που σας προκαλεί απογοήτευση και έλλειψη διάθεσης για ενασχόληση με την τρέχουσα εργασία σας. Το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 15/10 φέρνει έκτακτα έξοδα και μια αναστάτωση στις σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό, όμως, αν κινηθείτε με ευελιξία, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τουλάχιστον το οικονομικό κομμάτι, που σας προκαλεί έντονο εκνευρισμό. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16/10 αποτελεί μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τις ιδέες ή τις υπηρεσίες σας, που όμως θα εκτιμηθούν σε βάθος χρόνου, καθώς το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δημιουργούν αστάθεια στην εξέλιξη των υποθέσεών σας. Ακατάλληλη εποχή για ρίσκα και επενδύσεις. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί αρκεί να αφιερώσετε χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλοδοξίες και οι προσωπικές σας επιθυμίες θα αποτελέσουν προτεραιότητα και οι σχέσεις σας θα κριθούν ανάλογα με τον τρόπο που θα τις διαχειριστείτε. Στις 15/10 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα εντείνει τη διάθεσή σας για κυριαρχία και δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις. Στις 16/10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση, όμως το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό προμηνύουν καθυστερήσεις που θα οφείλονται σε τρίτους και εκεί θα δοκιμαστούν οι σχέσεις με κάποιο μέλος της οικογένειας. Θέματα υγείας ηλικιωμένων θα σας στρεσάρουν και θα είναι ένα διάστημα κατά το οποίο η ψυχαγωγία και ο χρόνος για τον εαυτό σας θα είναι ζητούμενο. Από τις 20/10 η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πολλά θέματα να λύσετε αυτή την εποχή που αφορούν κυρίως τη σταδιοδρομία σας και η διάθεσή σας για κοινωνικοποίηση είναι ελάχιστη. Οι σπουδαστές του 3ου δεκαημέρου, που επηρεάζεστε από το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 15/10, ενδεχομένως να απογοητευτείτε από τις επιδόσεις σας ή να θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση, καλύτερα όμως να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις στην παρούσα φάση. Στις 16/10 ακολουθεί η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, προμηνύοντας καθυστερήσεις και εμπόδια στην επικοινωνία. Σχέσεις με αδέλφια και λοιπούς οικείους χρήζουν προσοχής, καθώς και οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Μια αναπάντεχη εξέλιξη στα ερωτικά θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΣ

Θέματα Δημοσίου, φόροι, κοινοί πόροι, θα είναι τα βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Στις 15/10 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα που θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα και κάποια μελλοντικά σας σχέδια θα μείνουν στην άκρη. Στις 16/10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, δείχνει μια δυστοκία όσον αφορά τους πόρους σας, καθώς προκύπτουν καθυστερήσεις και δημιουργείται αστάθεια στη ροή των εσόδων. Ακατάλληλη εποχή για σημαντικές αγορές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων σε απολαύσεις. Από τις 20/10 μια αίσια εξέλιξη στον τομέα της καριέρας και της φήμης θα σας δώσει ώθηση για να κυνηγήσετε το όνειρό σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM