Ξεφυλλίστε το τεύχος:

 

 

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσουμε τα στοιχεία από την νέα μέτρηση της BARI-Focus (Ιούνιος - Δεκέμβριος 2017) για τις αναγνωσιμότητες των ελληνικών media brands που δραστηριοποιούνται ταυτόχρονα στα έντυπα και στο διαδίκτυο.

 

Η LIFO εξακολουθεί να ηγείται στην κατηγορία της τόσο στο έντυπο, όσο και στη συνδυασμένη αναγνωσιμότητα print/digital, με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους.

 

Το σημαντικό νέο στοιχείο της έρευνας είναι ότι η LIFO αναδεικνύεται ως το τέταρτο ισχυρότερο media brand της Ελλάδας, μεταξύ όλων όσων έχουν και έντυπη και ψηφιακή έκδοση (κυριακάτικων, εβδομαδιαίων και ημερησίων).

 

ΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ FREE PRESS

Στην συνδυασμένη αναγνωσιμότητα τίτλων των εβδομαδιαίων, η LIFO αναδεικνύεται ως το κορυφαίο ελληνικό brand με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο δημοσιογραφικό τίτλο:

 

LIFO.................................970,200

ATHENS VOICE.................582,600

 


 


Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari

 


 

Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari

 


 

Στην συνδυασμένη αναγνωσιμότητα free press, η LIFO αναδεικνύεται ως το κορυφαίο ελληνικό brand με μεγάλη διαφορά από το επόμενο. Και με εξαιρετικά ποιοτικά στοιχεία.

 

 

 

Το σημαντικό στοιχείο της έρευνας είναι ότι η LIFO εξακολουθεί να αναδεικνύεται ως το τέταρτο ισχυρότερο media brand της Ελλάδας, μεταξύ όλων (κυριακάτικων, εβδομαδιαίων και ημερησίων) που διατηρούν ταυτόχρονα έντυπο και σάιτ. Η λίστα με τους πρώτους:

 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕDIA BRANDS

 

1. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.... 1.075.000
2. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ............................. 1.053.400
3. REAL NEWS.................................1.044.200
4. LIFO...............................................970,200
5. TO BHMA THΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ................753.700
6. ATHENS VOICE...............................582.600
7. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ..............................571.500

8. ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.............495.400

9. EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Σ/Κ........ 429.600

10. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.......................284.200


 

Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari


 

Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari


 

Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari


 

Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari

 


Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari


Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari


Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari


Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari


Πηγή: Focus Bari
Πηγή: Focus Bari


 

 

Σας ευχαριστούμε όλους!

Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μάς δείχνετε!

 

 

_______

Ενημέρωση της Focus Bari: H παρούσα έκθεση αφορά σε αποτελέσματα μέτρησης που διεξήχθη από την FOCUS BARI A.E. στο διάστημα Ιούνιος - Δεκέμβριος 2016 σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται στη συνέχεια.

Περίοδος διεξαγωγής: Ιούνιος - Δεκέμβριος 2016 Δείγμα: 8.125 άτομα Μεθοδολογία: η συλλογή των στοιχείων γίνεται σε 2 στάδια συνέντευξης Α. CATI: Διερεύνηση Αναγνωσιμότητας Εφημερίδων & Δημογραφικά Β. CAWI: Διερεύνηση Επισκεψιμότητας Websites Εντύπων & Καταναλωτικές Συνήθειες Για τη διερεύνηση της αναγνωσιμότητας των τίτλων & της επισκεψιμότητας των Websites χρησιμοποιείται η τεχνική του Recency (της τελευταίας φοράς ανάγνωσης). Καλυπτόμενος πληθυσμός: Μόνιμοι κάτοικοι ηλικίας 13-74 χρονών στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και τους λοιπούς Νομούς Ηπειρωτικής Ελλάδος και Κρήτης. Στο νομό Αττικής η κάλυψη περιλαμβάνει το σύνολο των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της Περιφέρειας Αττικής εξαιρουμένων των περιοχών Αγκιστρίου, Αντικυθήρων, Κυθήρων, Μεθάνων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζήνος και Ύδρας. Για την Περιφέρεια, σε κάθε νομό καλύπτεται η πρωτεύουσα, τα αστικά 10,000+ κατοίκων και τα λοιπά αστικά / αγροτικά σε ακτίνα 25 χλμ. από αυτά. Εκτίμηση πληθυσμού αναφοράς σε '000 (ΕΛ.ΣΤΑΤ. Απογραφή 2011): 6.862,1 Δειγματοληψία: Τυχαία επιλογή σταθερών τηλεφωνικών αριθμών που σχηματίζονται από ειδικό λογισμικό με βάση τα προθέματα που έχουν εκχωρηθεί από την ΕΕΤΤ στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, αναλογικοί ως προς γεωγραφική περιοχή βάσει των πληθυσμιακών στοιχείων και αναλογικοί ανά πρόθεμα και πάροχο βάσει του δυνητικού πλήθους τους ανά γεωγραφική περιοχή. Λήψη μίας συνέντευξης ανά νοικοκυριό με ποσοστώσεις ως προς φύλο, ηλικία και στρώμα περιοχών ανά ημέρα της εβδομάδας. Στάθμιση: Ως προς φύλο, ηλικία (7 ηλικιακές ομάδες), γεωγραφική περιοχή και στρώματα περιοχών για τους Ν. Αττικής & Θεσσαλονίκης / αστικότητα για την Περιφέρεια, βάσει των στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για τον πληθυσμό αναφοράς Η έρευνα καταγράφει αναλυτικές πληροφορίες για την αναγνωσιμότητα των πανελλήνιων εφημερίδων & των αντίστοιχων websites τους καθώς και για το προφίλ των Ελλήνων αναγνωστών Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται στην παρούσα μέτρηση αφορούν στις ημερομηνίες 28/6 - 19/12/2016