Λένε ότι η Αθήνα είναι μια δύσκολη πόλη ειδικά το πρωί. Εγώ νομίζω ότι τα πρωινά σε αυτή την πόλη μπορούν να γίνουν πολύ όμορφα αρκεί να βρεις τον τρόπο. Η πρωινή κίνηση της Αθήνας μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Ακόμα κι αν έχεις σηκωθεί με τις καλύτερες προθέσεις η αίσθηση ότι ο χρόνος περνάει κι εσύ είσαι κολλημένος στο ίδιο σημείο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ταξί ή λεωφορείο σε ρίχνει ανεπανόρθωτα με τρόπο που διαρκεί για το υπόλοιπο της ημέρας. Υπάρχουν δύο επιλογές: ή αφήνεσαι σε αυτή την καθημερινότητα και σε καταπίνει σαν μαύρη τρύπα με αδιάλειπτη επαναληπτικότητα ή αντιστέκεσαι και κάνεις τη ρουτίνα μια ευχαρίστηση με συγκεκριμένα βήματα και με μια Amita Πρωινό στο χέρι.

 

 

 

Βήμα πρώτο:

Ξυπνάς νωρίτερα! Η κίνηση γίνεται ανυπόφορη από μια ώρα και μετά. Ακόμα και δέκα λεπτά καθυστέρησης μπορεί να σε κάνουν να κολλήσεις για ώρες. Η λύση βρίσκεται στο ξυπνητήρι σου! Το βάζεις 10 λεπτά νωρίτερα και αντί να χουζουρέψεις, σηκώνεσαι κι ανοίγεις το ψυγείο σου: το πρωινό σου έχει φυσικό χυμό από πορτοκάλι, μήλο, αχλάδι, μπανάνα, λεμόνι, μανταρίνι και φυτικές ίνες από σιτάρι ολικής αλέσεως, μέλι, βιταμίνες C, D, A και Ε. Αρκεί να ανοίξεις τον νέο χυμό ψυγείου Amita Πρωινό και ο πρωινός τύπος που κρύβεται μέσα σου ξυπνάει και είναι έτοιμος για το ξεκίνημα της ημέρας.

 

Βήμα δεύτερο:

Ντύσου για περπάτημα! Ευτυχώς η μόδα είναι με το μέρος μας. Τώρα που τα sneakers είναι στη μόδα και το casual wear θεωρείται trendy μπορείς να ντυθείς γρήγορα και με καλύτερη απόδοση στο περπάτημα. (Άσε τα ψηλοτάκουνα ή τα στενά brogues για το Σαββατοκύριακο...) Φορτώσου το back bag σου, και βεβαιώσου ότι έχεις πάρει ότι χρειάζεσαι τραγουδιστά: λεφτά, κλειδιά, κινητό και Amita Πρωινό!

 

 

 

Βήμα τρίτο:

Απόφυγε να οδηγήσεις ή να πάρεις κάποιο ΜΜΜ! Το αυτοκίνητο είναι μακράν ο χειρότερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα σου. Μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται ευκολία, μετά από λίγο όμως γίνεται ασφυκτικό κλουβί σε μια τεράστια φυλακή με την ονομασία ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ! Φυσικά και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μπορεί να γίνουν φρικτά από τον συνωστισμό και την πρωινή βιασύνη των συνεπιβατών σου.

 

Αν όμως η δουλειά σου είναι μακριά, προτίμησε το μετρό, που δεν μπλέκει στην κίνηση, ακόμα κι αν σε αφήνει σε μεγαλύτερη απόσταση απ’ τον προορισμό σου. Μην ξεχνάς! Έχεις ξυπνήσει νωρίτερα... (βλ. Βήμα πρώτο)

 

Βήμα τέταρτο:

Περπάτα! Ναι ναι! Τόσο απλά και ανέξοδα. Περπάτα ακόμα κι αν είναι ένα χειμωνιάτικο πρωινό με κρύο. Είναι σίγουρο ότι μετά από λίγο θα ζεσταθείς, ενώ η Amita Πρωινό θα φροντίσει να έχεις ενέργεια και καλή διάθεση άσχετα από τις καιρικές συνθήκες. Άλλωστε, μερικές φορές είναι πιο όμορφα τα πρωινά που περνάς με τον εαυτό σου κατηφορίζοντας τον πεζόδρομο της Ερμού, παρά εκείνα που στριμώχνεσαι με άλλους πενήντα στο πίσω μέρος του λεωφορείου...

 

 
 

 

Βήμα πέμπτο:

#Proino_ipies? Αυτό είναι το βασικό βήμα για να κάνεις πιο σύντομη και ευχάριστη τη διαδρομή σου! Η νέα Amita Πρωινό σου δίνει όλα τα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να αρχίσει την νέα μέρα γεμάτος ενέργεια. Αυτό που μένει είναι να πάρεις την απόφαση να ξεφύγεις από την κίνηση της ρουτίνας και να αλλάξεις τις πρωινές σου συνήθειες ακολουθώντας τη δική σου πορεία και όχι αυτή του αγχωμένου πλήθους.