ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι πιο συναρπαστικές στιγμές αυτού του καλοκαιριού ξετυλίγονται στις σελίδες ενός βιβλίου

Οι πιο συναρπαστικές στιγμές αυτού του καλοκαιριού ξετυλίγονται στις σελίδες ενός βιβλίου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

 

Οι πιο συναρπαστικές στιγμές αυτού του καλοκαιριού ξετυλίγονται στις σελίδες ενός βιβλίου Facebook Twitter

 

Για κάποιο λόγο το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με διάβασμα ρομάντζων σε μια ξαπλώστρα. Στην πραγματικότητα το καλοκαίρι είναι απλώς μια καλή αφορμή να θυμηθείς τη μαγεία των βιβλίων και να αφιερώσεις χρόνο σε κάποιο ανάγνωσμα που θα σε συναρπάσει. Και δεν εννοώ μόνο στην παραλία. Γιατί ένα πραγματικά καλό βιβλίο δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθείς δίπλα στη θάλασσα για να συνεχίσεις από εκεί που το άφησες.

 

Τα αστυνομικά μυθιστορήματα είναι η αναγνωστική αποκάλυψη αυτού του καλοκαιριού που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση και θα σου αποκαλύψουν έναν συναρπαστικό κινηματογραφικό κόσμο, όπου τον πρώτο λόγο έχει η δική σου φαντασία. Γι' αυτό επιλέξαμε πέντε βιβλία από τις Εκδόσεις Διόπτρα που θα σε συνοδέψουν σε ένα ταξίδι με σκοτεινά μυστικά, εγκλήματα, μυστήριες εξαφανίσεις και αναπάντεχα φινάλε.

 

Sebastian Fitzek, "Το δέμα"

Η ψυχίατρος Έμα Στάιν πέφτει θύμα βιασμού. Από τότε νιώθει ασφαλής μόνο στο σπίτι της. Μέχρι τη στιγμή που ο ταχυδρόμος την παρακαλά να παραλάβει ένα δέμα για τον γείτονά της. Ένα μοναδικά εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ  που εξετάζει τα όρια του ανθρώπινου μυαλού.

Ο αριστοτέχνης Sebastien Fitzek δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα μυστηρίου και ξετυλίγει με τον πιο συναρπαστικό τρόπο την υπόθεση του βιβλίου, που απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αστυνομικής Λογοτεχνίας 2016.

Οι πιο συναρπαστικές στιγμές αυτού του καλοκαιριού ξετυλίγονται στις σελίδες ενός βιβλίου Facebook Twitter

Teresa Driscoll, "Θα σε βρω"

Η Έλλα ακούει τυχαία δύο νεαρούς να φλερτάρουν με δύο κορίτσια στο τρένο και αντιλαμβάνεται ότι μόλις έχουν βγει από τη φυλακή. Αισθάνεται ότι ο κίνδυνος καραδοκεί για τα κορίτσια και ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να παρέμβει, μα κάτι τη σταματάει. Την επόμενη μέρα, μαθαίνει ότι το ένα από τα δύο –η όμορφη Άννα Μπάλαρντ– έχει εξαφανιστεί.

Τα μυθιστορήματα της Teresa Driscoll κυκλοφορούν ήδη σε έξι γλώσσες. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της στη δημοσιογραφία, ασχολήθηκε με το αστυνομικό ρεπορτάζ και έχει επηρεαστεί βαθιά από τον αντίκτυπο των εγκλημάτων στους συγγενείς των θυμάτων. Αυτές ακριβώς τις επιπτώσεις εξετάζει στα σκοτεινά μυθιστορήματά της, όπως το «Θα σε βρω», που έγινε Νο 1 Best seller σε Αμερική και Μ. Βρετανία.

Οι πιο συναρπαστικές στιγμές αυτού του καλοκαιριού ξετυλίγονται στις σελίδες ενός βιβλίου Facebook Twitter


Anthony Horowitz, "Οι φόνοι της Κίσσας"

Ποιος σκότωσε τον σερ Μάγκνους Πάι;
Όταν εκείνο το αυγουστιάτικο βράδυ η υπεύθυνη έκδοσης Σούζαν Ράιλαντ άρχιζε να διαβάζει το χειρόγραφο ενός αστυνομικού μυθιστορήματος, με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Άττικους Πυντ, δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι θα έπρεπε η ίδια να γράψει το τέλος...

Ο Ιππότης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και βραβευμένος Anthony Horowitz με περισσότερα από 40 βιβλία, επιστρέφει στα κλασικά αστυνομικά βιβλία που επικεντρώνονται στο μυστήριο και όχι στην αγριότητα του εγκλήματος. Οι ανατροπές και ένα ευφυές αστυνομικό εύρημα κάνουν το βιβλίο «Οι φόνοι της Κίσσας» μια έκπληξη για τον αναγνώστη, από τον συγγραφέα που συγκαταλέγεται στους "πιο πρωτότυπους και καλύτερους συγγραφείς βιβλίων" σύμφωνα με τους New York Times.

Οι πιο συναρπαστικές στιγμές αυτού του καλοκαιριού ξετυλίγονται στις σελίδες ενός βιβλίου Facebook Twitter

Βαγγέλης Γιαννίσης, "Η Σκιά"

Λίγο έξω από το Έρεμπρο ανακαλύπτεται το πτώμα ενός αγνώστου. Όποιος κι αν ήταν ο δράστης, φρόντισε να δημιουργήσει μια μακάβρια σκηνή και να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που θα επέτρεπε την αναγνώριση του θύματος.


Ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης θα ακούσει έντρομος τον Γιούσι Αλεξάντερσον, τον επικεφαλής της Σήμανσης, να του λέει: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ασέβεια σε νεκρό. Όποιος και να το έκανε έχει τον διάβολο μέσα του. Και, παρόλο που δεν είμαι δεισιδαίμων, Άντερς, από χτες το βράδυ έχω την αίσθηση ότι αυτό το κακό κόλλησε πάνω μας και μας ακολουθεί παντού».

Ο Έλληνας Βαγγέλης Γιαννίσης, επηρεασμένος από τη ζωή του στη Σουηδία γράφει μια σειρά βιβλίων μυστηρίου όπου το black metal μπλέκεται με παγανιστικές δοξασίες και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα με αριστοτεχνικά ψυχογραφήματα. Ο ήρωάς του Άντερς Οικονομίδης επιστρέφει σε μια νέα περιπέτεια όπου τα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και μεταφυσικού γίνονται δυσδιάκριτα.

Οι πιο συναρπαστικές στιγμές αυτού του καλοκαιριού ξετυλίγονται στις σελίδες ενός βιβλίου Facebook Twitter

Mo Hayder, "Μάτι στο σκοτάδι"

Έχει ήδη αρχίσει να βραδιάζει όταν ο ντετέκτιβ Τζακ Κάφερι φτάνει στο σημείο όπου βρίσκεται το θύμα κλοπής αυτοκινήτου. Έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχα περιστατικά στο παρελθόν, όμως αυτό είναι διαφορετικό...
Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που κλάπηκε βρισκόταν ένα εντεκάχρονο κοριτσάκι, το οποίο ακόμα αγνοείται.

Η Mo Hayder έχει γράψει μερικά από τα πιο ανατριχιαστικά αστυνομικά μυθιστορήματα στην ιστορία του είδους που χαρακτηρίζονται από σπάνια αυθεντικότητα, καθώς αντλεί υλικό από τη μακρά συνεργασία της σε ρόλο ερευνήτριας με αστυνομικά τμήματα της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και από τις προσωπικές της συνεντεύξεις με εγκληματίες και πόρνες. Το «Μάτι στο Σκοτάδι» είναι ένα ακόμα συναρπαστικό θρίλερ που δεν θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα.

 

Επιχειρείν/Market
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM