Μια παραλία στο κέντρο της Αθήνας!

Μια παραλία στο κέντρο της Αθήνας! Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μια παραλία στο κέντρο της Αθήνας! Facebook Twitter

Όσο κι αν ανυπομονείς για το καλοκαίρι, όταν αρχίζουν για τα καλά οι ζέστες η καθημερινότητα στην πόλη γίνεται λίγο πιο ανυπόφορη, αφού το σώμα σου είναι εκεί αλλά το μυαλό σου ταξιδεύει σε κάποια παραλία και πλατσουρίζει πίνοντας παγωμένη μπυρίτσα! Αν αυτή δεν είναι η πιο κλασική καλοκαιρινή εικόνα, τότε ποια είναι;

Επειδή, λοιπόν, η παραλία απέχει αρκετά και εσύ περπατάς ακόμα στους καυτούς δρόμους, η φαντασίωσή σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα λίγο πιο κοντά σου, στο παλιό Αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ.

To Summer Sound Festival έρχεται αυτό τον Ιούνιο να μετατρέψει το Mythos Experience Station σε μια μυθική παραλία στο κέντρο της πόλης!

Σου ακούγεται αδύνατον; Κι όμως, για δυο Παρασκευοσάββατα, οι πιο μυθικές φάσεις σε περιμένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Παρασκευή 8 - Σάββατο 9 Ιουνίου και Παρασκευή 15 - Σάββατο 16 Ιουνίου το πρώην Αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ γίνεται μια καλοκαιρινή εμπειρία που απλώς δεν πρέπει να τη χάσεις.

Παγωμένος Mythos, παιχνίδια και επικά live στο line up του Summer Sound Festival θα δημιουργήσουν μια δροσερή ατμόσφαιρα γεμάτη ρυθμό που θα αλλάξει την όψη της ζεστής Αθήνας.

Το σκηνικό περιλαμβάνει τα κουβαδάκια σου, την παρέα σου, πληθώρα food trucks και τον αγαπημένο σου Mythos μέσα σε ένα ντεκόρ άκρως καλοκαιρινό και φευγάτο. Όσο για το Soundtrack; Κάθε μέρα και διαφορετικό live με ονόματα όπως Dub Inc, Tonis Sfinos, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ και πολλούς ακόμα που θα απογειώσουν τη διάθεση.

Μια παραλία στο κέντρο της Αθήνας! Facebook Twitter

Αν πάλι είσαι από εκείνους τους τύπους που βρίσκουν κάτι να παίξουν σε κάθε παραλία, στο The Mythos Experience Station θα μπορείς να συμμετάσχεις σε μία σειρά από μυθικά experiences: να δοκιμαστείς στο Rodeo, να παίξεις σε Laser Battles και να βοηθήσεις τον μονόκερο να κερδίσει το φλαμίνγκο στο ανεπανάληπτο Tromba Combat!

Ακούγονται εξωτικά; Φαντάσου ότι όλα αυτά θα βρίσκονται δίπλα σου, στην αρχή της Ερμού, και το σκηνικό δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη ζεστή καλοκαιρινή Αθήνα.

Η πιο cool εμπειρία αυτού του καλοκαιριού σε καλεί να τη ζήσεις σε δύο διαφορετικές φάσεις. Έλα να δεις τι γίνεται όταν το The Mythos Experience Station συναντά το Summer Sound Festival και η δροσιά της παραλίας απλώνεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Η μπύρα που δημιουργήθηκε στην πιο cool δεκαετία, τα '90s, ξέρει πώς να φέρνει το καλοκαίρι δίπλα σου, κι αυτό δεν είναι μύθος!

Μάθε περισσότερα στο mythosbeer.gr, στο Facebook και στο Summer Sound Festival.

Info

Summer Sound Festival @The Mythos Experience Station

Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Ιουνίου, Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιουνίου

Ερμού 1 (Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.)

Είσοδος 5 ευρώ με μπύρα

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM