ADVERTORIAL

Δεν χρειάζεται να αποχαιρετίσεις την ελευθερία του τιμονιού ή την εξυπηρέτηση που σου προσφέρει ένα δεύτερο αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή δυσκολεύεσαι να πληρώσεις την ασφάλειά του
Δεν χρειάζεται να αποχαιρετίσεις την ελευθερία του τιμονιού ή την εξυπηρέτηση που σου προσφέρει ένα δεύτερο αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή δυσκολεύεσαι να πληρώσεις την ασφάλειά του

 

Πάντα πίστευα ότι η οδήγηση συνδέεται με την αίσθηση της απόλυτης ανεξαρτησίας. Με αυτό το συναίσθημα ότι μπορείς να πας όπου επιθυμείς ή να φύγεις όποια στιγμή θέλεις από κάπου που δεν περνάς καλά. Ακόμα κι αν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξυπηρετούν τις καθημερινές σου ανάγκες για μετακίνηση, υπάρχουν πάντα εκείνες οι περιπτώσεις που κάθεσαι πίσω από το τιμόνι και απολαμβάνεις την ελευθερία που σου δίνει το δικό σου όχημα.

 

Αυτή η ελευθερία βέβαια πληρώνεται και αυτό το κόστος τα τελευταία χρόνια είναι τέτοιο που προτιμάς να μην το υποστείς. Γιατί αν πρέπει για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνεις κάθε χρόνο με το αυτοκίνητό σου να πληρώσεις ένα ετήσιο συμβόλαιο ασφάλισης, τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς... Και είμαστε πολλοί αυτοί που μπαίνουμε σε αυτό το δίλημμα είτε επειδή θέλουμε να κρατήσουμε τη χαρά της οδήγησης έστω και για την Κυριακάτικη βόλτα, είτε γιατί χρησιμοποιούμε βοηθητικά ένα δεύτερο αυτοκίνητο για πολύ συγκεκριμένες διαδρομές. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα να πληρώσεις τα διπλά ασφάλιστρα;

 

Η απάντηση βρίσκεται στην επιλογή Buy The Mile της Anytime, η οποία σαν να αναγνώρισε τις ανάγκες μας και δημιούργησε ένα πρόγραμμα για όλα τα αυτοκίνητα που διανύουν λίγα χιλιόμετρα κάθε χρόνο. Σύμφωνα με το Buy The Mile κάθε τέτοιο όχημα ασφαλίζεται σε μια εξαιρετικά οικονομική τιμή για 3000 χλμ, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης των χιλιομέτρων κατά 2000 με μόλις 20€ επιπλέον.

 

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αποχαιρετίσεις την ελευθερία του τιμονιού ή την εξυπηρέτηση που σου προσφέρει ένα δεύτερο αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή δυσκολεύεσαι να πληρώσεις την ασφάλειά του. Η Anytime σου προσφέρει 3 προγράμματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και να εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα από ότι μια παραδοσιακή ασφάλεια αυτοκινήτου.

 

  • Το Basic Buy The Mile 3.000 είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για όσους θέλουν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους με την απαραίτητη από τον νόμο κάλυψη, που περιλαμβάνει τη φροντίδα ατυχήματος.
  • Το Economic Buy The Mile 3.000 έχει σχεδιαστεί για τους οδηγούς που επιπλέον της βασικής ασφάλειας χρειάζονται και πλήρη Οδική Βοήθεια.
  • Ενώ τo Value Buy The Mile 3.000 αποτελεί μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που συμπεριλαμβάνει πλήρη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

 

Αφού επιλέξεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει, αρκεί να τοποθετήσεις μια ειδική συσκευή τηλεματικής OBD (On Board Diagnostics), που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων που διανύει το αυτοκίνητο. Η συσκευή έχει ενσωματωμένο GPS που καταγράφει τη διαδρομή του αυτοκινήτου, ενώ τα στοιχεία που μεταδίδει χρησιμοποιούνται μόνο για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων και αμέσως διαγράφονται.

 

Με τη βοήθεια αυτής της σύγχρονης τεχνολογίας γίνεται πραγματικότητα αυτό που όλοι επιθυμούμε: να πληρώνουμε μια οικονομική ασφάλεια για το αυτοκίνητό μας που δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα. Είτε πρόκειται για τον χομπίστα οδηγό, είτε για τη μαμά που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για τις ανάγκες των παιδιών και μόνο, είτε για όσους μέχρι σήμερα σκέφτονταν πως θα πληρώσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους, η Anytime δημιούργησε το κατάλληλο πρόγραμμα που απευθύνεται σε όσα αυτοκίνητα έχουν άδεια κυκλοφορίας από το 2000, οπότε και είναι συμβατά με τη συσκευή OBD.

 

Η ίδια η συσκευή τοποθετείται πανεύκολα, ενώ η εφαρμογή Buy The Mile app σου επιτρέπει να ενημερώνεσαι οποιαδήποτε στιγμή για τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει και εκείνα που σου υπολείπονται. Εξάλλου, η Anytime σε πληροφορεί έτσι κι αλλιώς με sms ή με e- mail όταν φτάσεις στο 80% των χιλιομέτρων σου και λίγο πριν λήξει το πρόγραμμά σου, δηλαδή στο 95% των χιλιομέτρων. Αν επιθυμείς να αυξήσεις το όριο μπορείς να το κάνεις με ένα τηλεφώνημα και να ανανεώσεις για 2000χλμ με κόστος μόλις 20€.

 

Η καινοτομία της Anytime ήρθε για να λύσει τα χέρια μας, αλλά και το χειρόφρενο του αυτοκινήτου μας, αφού για πρώτη φορά φαίνεται πως κάποιος σκέφτηκε πριν από εμάς για εμάς την ασφάλιση που μας συμφέρει περισσότερο. Αποκτήστε σήμερα το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και απολαύστε περισσότερο από ποτέ την ελευθερία αλλά και την εξυπηρέτηση της οδήγησης!