ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

#6: Ε, δεν γίνεται να μην σχολιάσω και ΑΥΤΗ την ερώτηση. Οι άλλοι διαιτολόγοι απλά δεν έχουν καταλάβει ποια είναι η ουσία του επαγγέλματος τους κ επιπλέον βαριούνται να ασχοληθούν με τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Είναι μακράν πιο εύκολο να έχεις έτοιμες φωτοτυπίες με 1.200 θερμίδες από μαρουλάκια κ γιαουρτάκια, από το να κάτσεις να σχεδιάσεις ένα ολόκληρο διατροφικό πλάνο για τον καθέναν, έχοντας υπόψιν σου ένα κάρο παράγοντες. Για να μην πω για την πληθώρα "διαιτολόγων" στην Ελλάδα, που μόνο διαιτολόγοι δεν είναι.Για να σου απαντήσω στην ερώτησή σου, ναι δουλεύει αυτό που κάνεις για ΕΣΕΝΑ κ να το συνεχίσεις. Κ στο λέω επιστημονικά μιλώντας, δεν είναι η αποψάρα μου ;) Κ επειδή ακριβώς είναι ρεαλιστικό, θα το κάνεις κ μετά, οπότε να η μόνιμη λύση του προβλήματος! Κ αυτό είναι το νόημα, να βρεις μια ισορροπία μεταξύ υγιεινής διατροφής κ απόλαυσης. Αυτό εννοούσα κ στο σχόλιο μου για το χθεσινό #1.Συγχαρητήρια κ συνέχισε την προσπάθειά σου!!
Σχολιάζει ο/η