Συμφωνώ απόλυτα, δε φτάνει όμως να παράγει μόνο, πρέπει να έχει και ανταγωνιστικές τιμές. Στη Νορβηγία για παράδειγμα βρίσκεις φέτα, ελαιόλαδο, μέλι, γιαούρτι κι ελιές ελληνικά αλλά υπάρχουν κι από άλλες χώρες εξίσου νόστιμα και σε πολύ χαμηλότερες τιμές (γιαούρτι ελληνικό είδα μόνο σε ένα κατάστημα αλλά έχει γίνει της μόδας το "γιαούρτι ελληνικού τύπου" και σαν προΐόν το βρίσκεις παντού, ακόμαι και νορβηγικές εταιρείες το παράγουν). Άρα γιατί ο άλλος να ψωνίσει σώνει και ντε το ελληνικό; Το μόνο προϊόν που δεν έχω δει από άλλη χώρα είναι η σπανακόπιτα (κανονική αλλά και στριφτή). Σημειωτέον ότι μία φορά που πήρα ελληνική φέτα από σ/μ εδώ, βρώμαγε μούχλα χωρίς να έχει λήξει. Ε γιατί να την ξαναπάρω ας πούμε; Έχω όλη την καλή διάθεση να δοκιμάσω και μία άλλη που υπάρχει αλλά είναι στη διπλή τιμή από άλλες φέτες οπότε... Και φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα λειτουργήσουν και οι υπόλοιποι καταναλωτές εδώ.
Σχολιάζει ο/η