Παιδια συγγνωμη......αυτα δεν ειναι μακαροναδα...αυτα ειναι κατι αλλο αλλα οχι μακαροναδα.....Μακαροναδα ειναι , παιρνω βασιλικο-αν δεν εχετε παρτε ροκκα-, παιρνω λιγο καρυδοψυχα η/και λιγο κουκουναρι, παιρνω λιγο ελαιολαδο απο το χωριο μου, πεκκορινο αμφιλοχιας, και λιγο Grana Padano-μην παρετε Parmegiana Reggiano γλυτωστε 5 ευρω στο κιλο -. Βαλτε τα ολα στο multi με αλατι, πιππερι (μεχρι εδω δεν ξεπερναει τα 2 ευρω η μεριδα-. Στην συνεχεια βραστε al dente ενα 5αρι της Barilla η Μακαρουνες της Misko -αλλο μεγεθος, αλλα εξαιρετικα- . 2 Κουταλιες σαλτσα ανα μεριδα μακαρονια, ανοιγεται και ενα Κτημα Αβαντις- 5 ευρω ανα μπουκαλι για δυο ατομα- και με συνολο 10 ευρω για 2 ατομα εχετε φτιαξει μια απιστευτη ιστορια που απλα δεν υπαρχει. Για οποιους δε νιωθουν filthy rich η απλα θελουν να παραγκουρμεδιασουν παρτε λιγο σκορδο, λιγο λαδι, 2 κουταλιες νερο απο τα μακαρονια που βραζουν, peperoncino και λίγο μπουκοβο. Τα αφηνετε σε ενα τηγανακι να δεσουν για 3-4 λεπτα. Το χυνετε στα βρασμενα al tende μακαρονια και απο πάνω τρίβετε λιγο αυγοταραχο........ανοιγετε ένα Σαββατιανο Σωκου των 3 ευρω.....και το πινετε στην υγεια μου. Αυτα ειναι μακαροναδα!
Σχολιάζει ο/η