Επίσης για την μόκα το μπρίκι θα πρέπει να πλένετε μόνο με νερό, ποτέ απορρυπαντικό, γιατί χαλάει η γεύση. Μια φορά το μήνα τουλάχιστον, αλλά όχι παραπάνω από 2, αφαιρείς με ένα μαχαιράκι την τσιμούχα και καθαρίζεις από κάτω. Αν θες να κάνεις τον αφρούλη που κάνει η επαγγελματική μηχανή, βάζεις στο φλιτζάνι την ζάχαρη που θα έβαζες στον καφέ, πιάνεις τον πρώτο καφέ που βγάζει η μόκα και το χτυπάς όπως θα έκανες τον νες. Είτε κουταλάτα, είτε με φραπεδίερα. Υπάρχει και εξαρτηματάκι, κάτι σαν τρύπια δαχτυλίθρα που βάζεις στο στόμιο εξόδου του καφέ, αλλά στην ελλάδα δεν το έχω δει πουθενά.
Σχολιάζει ο/η