ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

@τυχαίος περαστικός
@28.11.2022 | 02:12

Fact No1 : Μια γυναίκα έστω και σε δύσκολη οικονομική κατάσταση θα βρει ευκολότερα άνδρα.
Αντίθετα, ένας άνδρας σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ΔΕΝ θα βρει εύκολα γυναίκα. Διότι η βαρύτητα πέφτει (κυρίως) στον άνδρα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι επειδή οι γυναίκες έχουν ταυτίσει τον άνδρα με την ασφάλεια και όπως είναι γνωστό, το χρήμα φέρνει μια σταθερή/ασφαλής κατάσταση ειδικά για σχέση/οικογένεια και γενικά κάτι μακρυπρόθεσμο. Για κάτι πιο χαλαρό ίσως να είναι πιο εύκολο καθώς δεν έχεις υποχρεώσεις όπως παιδιά, σκυλιά κλπ. Αλλά και πάλι δύσκολο.
Η γυναίκα πολλές φορές θα έχει σαν ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής την οικονομική κατάσταση του άνδρα. Από την άλλη, ο άνδρας δεν κρίνει τόσο βάση λευτών. Ναι σίγουρα υπάρχουν και οι άνδρες που θα το κάνουν, αλλά μιλάω για τον κανόνα τώρα.
Fact No2 : Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις θα δεις γυναίκες να βρίσκουν άνδρες σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από αυτές. Είτε ισάξια είτε καλύτερη. Τώρα όσον αφορά το dating,
ανάλογα και τον βαθμό οικονομικής δυσκολίας που έχει ο καθένας. Έχει μηδενικό εισόδημα? Έχει κάποιο μικρό εισόδημα από κάποιο επίδομα? Έχει μισθό από μια δουλειά? κλπ
Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο, διότι όσο να'ναι αν δεν έχεις λεφτά ούτε για καπότες που λέει ο λόγος, τότε δύσκολα τα πράγματα στον ερωτικό τομέα. Παίζει ρόλο και το μπλα μπλα του κάθε άνδρας καθώς και το στυλ/vibes που εκπέμπει, αλλά αυτά από μόνα τους πολλές φορές δεν αρκούν. Για να μην αναφέρω και το ψυχολογικό κομμάτι λόγω έλλειψης χρημάτων όπου επηρεάζει περισσότερο τους άνδρες (για ευνόητους λόγους). Οπότε έχει έστω και μικρή διαφορά το μηδαμινό με το μικρό εισόδημα. Θες λεφτά να μετακινηθείς, να βγεις κλπ.
Οπότε εν ολίγοις, μια δύσκολη οικονομική κατάσταση θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στον τομέα των σχέσεων. Ναι θα επηρεάσει και έως έναν βαθμό και τις γυναίκες, αλλά τους άνδρες πολύ περισσότερο. Εννοείται ότι για κάτι σοβαρό όπως συγκατοίκηση/οικογένεια/γάμο, θες περισσοτερα λεφτά, ΚΑΙ εννοείται και οι 2, όχι να δουλεύει μόνο ο άνδρας και η γυναίκα να ξύνει το νιμού της.
Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως σε όλα τα πράγματα.

Σχολιάζει ο/η