Ευχαριστώ για το σχολιο. Εχεις δικιο σε πολλα απ οσα ειπες, ναι, ειναι αληθεια, το οτι μπορει να εχω χημεια μαζι του δε σημαινει οτι θα ήμασταν κ το τελειο ζευγαρι. Να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ πλεον το αν ο τυπος καιγεται για μενα ή όχι, στην τελικη αν δε θελει, θα θελησει ο επομενος. Δεν θα κατσω να κλαψω κιολας.
Απλα ο λογος που το υπεραναλυω ειναι γιατί αναρωτιεμαι γιατι να μου πει οτι "αφου εχουμε χημεια πως κ δεν εγινε ποτε τίποτα πιο σοβαρο μεταξυ μας" αν δεν το πίστευε. Δηλαδη εγω προσωπικα δεν θα ελεγα ποτε κατι τετοιο σε καποιον απλα για να το πω, θα το ελεγα μονο αν οντως ειχα σκεφτει σοβαρα το ενδεχομενο να ειμαστε μαζι με αυτο τον ανθρωπο. Αλλιώς γιατι να δωσω ελπιδες σε καποιον λεγοντας κατι που δεν εννοω?
Σκεφτηκα οτι μπορει να εχει υποψιαστει οτι εγω θα ηθελα κατι πιο σοβαρό και να μου εκανε αυτη την ερωτηση για να με ψαρέψει/ να δει την αντιδραση μου, αν θα συμφωνουσα δηλαδη κ αν θα ελεγα "ναι, θα ηθελα κ γω να ειμαστε μαζι" ή οχι. Αλλα οπως κ να χει αν ο ιδιος δεν με βλεπει πιο σοβαρα το θεωρω πολυ κακο να μου εδωσε ετσι τσαμπα ελπιδες λεγοντας μου κατι που δεν εννοει. Τελοσπαντων, δυστυχως απο την εμπειρια μου πολλοί άνθρωποι λενε πράγματα που δεν εννοουν κ ειναι κριμα γιατι ο,τι λεμε πολλες φορες επηρεάζει τους άλλους γυρω μας. Οποτε είναι καλό να προσεχουμε τι λεμε κ να μη λεμε μεγαλα λογια οταν δεν τα νιωθουμε.

Σχολιάζει ο/η