Αναφέρεις ότι ¨είναι μια σχέση με προοπτικές" και ότι περνάτε καλά μαζί.
Τα οποία είναι εντελώς αντιφατικά με το σύνολο του κειμένου σου. Είσαι μια νέα κοπέλα που θέλει να ζήσει και είναι ενεργητική και φαίνεται να αγαπάς τον σύντροφο σου. Απ την άλλη έχουμε εναν 28άρη που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και κουβαλάει ουσιαστικά την δουλειά στο σπίτι. Το χειρότερο είναι ότι είστε σε απόσταση. Κι όσο κι αν το θεωρείς ότι δεν είναι πρόβλημα, είναι. Ο λόγος ;Όταν βρίσκεστε μαζί αυτός αντί να χαίρεται και να φροντίζει να περνας όμορφα κι αυτός το ίδιο μαζί σου σου ρίχνει άκυρα. Η κούραση είναι δικαιολογία για 1,2 φορές όχι μόνιμη πιπίλα-καραμέλα.
Δεν ξέρω ρε φίλη, αν ήσουν αδερφή μου ή γνωστή μου θα σου έλεγα , οκ 2 χρόνια τα είχες με τον τύπο κι όταν βρίσκεστε μια στο τόσο δεν σε θέλει ούτε καν για να κάνετε έρωτα. Έτσι δηλ θα ήθελες να΄ναι και τα επόμενα χρόνια ;
Αξίζεις τα καλύτερα και θα τα βρείς στον δρόμο σου. Οπότε μην κολλάς σε έναν άνδρα ο οποίος δεν φαίνεται να σε αγαπά και να σε θέλει όπως εσύ. Σου εύχομαι τα καλύτερα πάντως ολόψυχα ότι κι αν επλέξεις να κάνεις.

Σχολιάζει ο/η