Αυτό που με ενοχλεί πιο πολυ σε αυτη την εξομολόγηση δεν είναι ούτε η διαφορά ηλικίας ούτε ότι έχει παιδιά. Είναι πως πρόκειται για πονηρό άνθρωπο. Ενας 'Κύριος' θα φρόντιζε εξαρχής να πει 'αυτος είμαι, προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, αν θες ακολουθεις'. Θα σου άφηνε την ελευθερία να επιλέξεις γνωρίζοντας πως νιώθει και τι κάνει. Αυτός σου πετάει ψίχουλα και σε αποκαλεί 'αχαριστη' που ζητάς τα αυτονόητα. Χειριστικη συμπεριφορά. Το μέλλον σου είναι το παρακάτω:
1) Παντρεύεστε και δεν κάνετε τίποτα σαν ζευγάρι (εδώ δε μπορεί να σου προσφέρει ένα διήμερο τώρα)και ζεις πίσω από τις ανάγκες των παιδιών του και δεν κάνεις ποτέ δικά σου παιδιά γιατί αυτός δε θα θέλει.
2) Τον πείθεις να κάνετε με το ζόρι ένα παιδί, τα χρήματα δε θα περισσεύουν και θα έχεις σχεδόν την αποκλειστική ευθύνη του παιδιού καθώς αυτός όντας κουρασμένος και οικονομικά στραγγισμενος από τα άλλα του παιδιά δε θα συνεισφέρει σε τίποτα.
Και τα δύο σενάρια φαντάζουν εφιαλτικά. Το ότι δε μπορεί να σε πάει ένα διήμερο τώρα και μάλιστα σε λέει άχαριστη που ζητάς τα αυτονόητα είναι καμπανάκι κινδύνου. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να καταλάβεις ότι όλο αυτό δε σου αξίζει. Δε θα επικεντρωθώ ούτε στη διαφορά ηλικίας ούτε στην ύπαρξη παιδιών αλλά στο ότι θέλει να σου ρίξει το μπαλάκι ευθύνης επειδή 'τολμησες' να ζητήσεις ένα διημερο. Σου λέει κιόλας ότι θέλει να παντρευτείτε για να νομίζεις ότι δε σε βλέπει σαν περαστική. Θέλει να σε παντρευτεί για να εξασφαλίσει ότι θα έχει μια γυναίκα να τον φροντίζει. Όχι γιατί θέλει να σε κάνει χαρούμενη, όχι γιατί θέλει να προσφέρει. Δε μπορεί να προσφέρει ούτε ένα διημερο. Αν παντρευτείτε τι θα προσφέρει; Μέσα στα νεύρα θα είναι που θα έχεις απαιτησεις.Βρες το κουράγιο και φύγε. Κανένα μέλλον ευοίωνο δε σε περιμένει με αυτό τον κουτοπόνηρο! Δούλεψε την αυτοεκτίμησή σου. Για να πιστεύεις ότι αξίζεις έναν τέτοιο τύπο σημαίνει ότι δεν έχεις πίστη στον εαυτό σου.

Σχολιάζει ο/η