ADVERTORIAL

 

Ξέχνα όλα όσα ήξερες για τα smartphones

 

Aν κοιτάξεις δύο smartphones από απόσταση το σίγουρο είναι πως θα σου φανούν ίδια. Στην πραγματικότητα όμως όλα αυτά που σήμερα αποκαλούμε «έξυπνα τηλέφωνα» διαφέρουν πάρα πολύ μεταξύ τους. Κάθε μοντέλο μπορεί να κρύβει μέσα του διαφορετική δύναμη. Και όσο μεγαλύτερη είναι αυτή η δύναμη, τόσο πιο εύκολη κάνει τη δική μας ζωή. Άλλωστε, το κινητό έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων μας, επομένως αυτό που ζητάμε είναι νέες αναπάντεχες δυνατότητες, εκπλήξεις, αλλά και την αίσθηση περιπέτειας ανά πάσα ώρα και στιγμή!


Το Honor 9 powered by Huawei, είναι ένα τέτοιου είδους υπερσύγχρονο τηλέφωνο, που επιτέλους έκανε την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά και έχει έρθει για να μας λύσει τα χέρια. Φτιαγμένο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των millenials, το Honor 9 απευθύνεται στους λάτρεις των smartphones που δεν φοβούνται να τολμήσουν.


Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο τηλέφωνο πραγματικό κόσμημα στο χώρο του design και της τεχνολογίας είναι πρώτα από όλα η μοναδικά ισχυρή του απόδοση. Ο επεξεργαστής Kirin 960 χαρίζει στη συσκευή πραγματικά κορυφαίες επιδόσεις, καθώς είναι πλαισιωμένος από έως και 4GB RAM και 64 GB μνήμης. Με πολύ απλά λόγια, όλες οι εφαρμογές και τα παιχνίδια τρέχουν άψογα, όσο υψηλές και αν είναι οι απαιτήσεις τους. Ένα άλλο πολύ δυνατό χαρακτηριστικό του Honor 9 είναι η μεγάλης διάρκειας μπαταρία του. Ειδικά αν είσαι λάτρης του mobile gaming, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που σίγουρα θα λατρέψεις. Η συσκευή διαθέτει το σύστημα Game Performance Cruise που παρακολουθεί κάθε παιχνίδι που παίζετε, φροντίζοντας να σας παρέχει την απαραίτητη ισχύ για να μπορείτε να το απολαύσετε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ουσιαστικά ρυθμίζει την απόδοση του επεξεργαστή ώστε να καλύψει τις ανάγκες του εκάστοτε τίτλου, κρατώντας την κατανάλωση ενέργειας, άρα και τη θερμοκρασία της συσκευής στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Άρα η μπαταρία διαρκεί περισσότερο και η απόδοση είναι συνολικά ανώτερη.

 


 

Είναι γνωστό σε όλους μας πως με την πάροδο του χρόνου, όλα τα smartphones χάνουν την ταχύτητά τους. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην περίπτωση του Honor 9. Αντίθετα, με τον καιρό αντί να χάνει, κερδίζει σε ταχύτητα. Οι μηχανικοί της Huawei έχουν εξοπλίσει το smartphone με έναν ιδιαίτερα εξελιγμένο αλγόριθμο που χρησιμοποιεί τεχνικές μηχανικής μάθησης. Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι το εξής: Ο αλγόριθμος αυτός παρακολουθεί και αναλύει τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας. Για παράδειγμα, ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε; Πότε τις χρησιμοποιείτε; Πώς καταναλώνετε τα δεδομένα σας;


Όταν μάθει αρκετά πράγματα για εσάς και σας «φτιάξει» το προφίλ, τότε αρχίζει να δουλεύει για λογαριασμό σας. Προβλέπει τις ανάγκες σας και διαχειρίζεται το σύστημα με τέτοιο τρόπο που σας παρέχει ό,τι και αν ζητήσετε την ίδια στιγμή. Ούτως ή άλλως, η Huawei είχε φέρει επανάσταση στην τεχνολογία με την αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος, πράγμα που έκανε το ξεκλείδωμα της συσκευής ακόμα πιο γρήγορο. Τώρα το Honor 9 έχει ακόμα πιο εύκολη τεχνολογία δακτυλικού αποτυπώματος μειώνοντας τις αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης. Το Honor 9 αλλά και το Honor 6A έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά. Εσύ δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα κατάστημα και να ανακαλύψεις από κοντά τις απίστευτες δυνατότητες που σου προσφέρουν.