Τώρα τα παιδιά της Πίνδου έχουν τύχη βουνό

Τώρα τα παιδιά της Πίνδου έχουν τύχη βουνό Facebook Twitter
0

Η APIVITA καινοτομεί και σε συνεργασία με τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς Άγονη Γραμμή Γόνιμη και New Wrinkle δημιουργεί τη νέα σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος PINDOS WILD HERBS ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίξει ένα σημαντικό σκοπό, τα εκπαιδευτικά προγράμματα Οικολογικού Αλφαβητισμού για τα παιδιά και τους νέους της Πίνδου.

Το πρόγραμμα PINDOS WILD HERBS είναι σχεδιασμένο για τα παιδιά των νομών Ιωαννίνων και Γρεβενών και χρηματοδοτείται από το σύνολο των κερδών των προϊόντων περιποίησης σώματος της APIVITA με άγρια βότανα της Πίνδου. Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στα σχολεία τον Ιανουάριο του 2018 και φιλοδοξούμε ότι κάνει τη διαφορά τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

21 Ιουνίου 2017: Επίσημη έναρξη του προγράμματος

Ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, δυνατά μηνύματα, ανάδειξη της δύναμης των συνεργασιών, μουσική, φίλοι και συνεργάτες, μια φρέσκια ιδέα, νέοι άνθρωποι με όρεξη για καινοτόμα εγχειρήματα, αυτή η εκδήλωση τα είχε όλα!

Σε μία λαμπερή εκδήλωση – παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, στη Βίλα Καζούλη με την ευγενική φιλοξενία του Πράσινου Ταμείου του ΥΠΕΝ, έγινε η επίσημη έναρξη του προγράμματος και η παρουσίαση των προϊόντων της σειράς, με σύνθημα το «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ».

Η εκδήλωση, έλαβε την υποστήριξη των Υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και της Περιφέρειας Ηπείρου, ως μια πρώτη θετική ανταπόκριση των επίσημων πολιτειακών φορέων στο κάλεσμα συνεργασίας για το πρόγραμμα.


Τώρα τα παιδιά της Πίνδου έχουν τύχη βουνό Facebook Twitter

Το «παρών» έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, βουλευτές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες των διοργανωτών.

Χαιρέτησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου και ο Αν. Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Φωτάκης. Επίσης ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου κ. Γεώργιος Πατρίκιος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ιωαννίνων κ. Τασούλας.

Για μία «υπέροχη πρωτοβουλία» έκανε λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, και ανέφερε ότι αποτελεί επιδίωξη όλων η επένδυση στην ιδέα της εκπαίδευσης, επισημαίνοντας παράλληλα την αξία της επένδυσης στο ανθρώπινο κεφάλαιο, ως τρόπο εξόδου από την κρίση. Καταλήγοντας, ο υπουργός τόνισε ότι το ΥΠΕΝ, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, θα στηρίξει την προσπάθεια της εταιρείας για τα παιδιά της Πίνδου. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου δήλωσε: «είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθεια». Ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης, έκανε λόγο αναφερόμενος στην πρωτοβουλία για την «ελπίδα που οραματιζόμαστε».

Παρόντες ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Αφηγητής-παρουσιαστής ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, που κράτησε με επιτυχία όλη τη ροή και το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η έναρξη με ένα τραγούδι της Μόνικα ως «συνεισφορά» των διοργανωτών, APIVITA, Άγονη Γραμμή Γόνιμη και New Wrinkle στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστεί το πρόγραμμα και η δυναμική του καθώς και να «συστηθεί» στο ευρύ κοινό, το οποίο για πρώτη φορά μπόρεσε να δει, να δοκιμάσει και να μυρίσει, τα μοναδικά προϊόντα PINDOS WILD HERBS, που σχεδιάστηκαν ειδικά για το σημαντικό αυτό σκοπό, τον «Οικολογικό Αλφαβητισμό» της νέας γενιάς της Πίνδου. Όλοι οι συντελεστές του προγράμματος ήταν εκεί, μίλησαν για τη συμμετοχή τους, το όραμά τους, και την αξία των συνεργειών και συνεργασιών για μια ουσιαστική αλλαγή στην Ελλάδα σήμερα. Από το Φεστιβάλ της Βωβούσας, ο ιδρυτής του κ. Καμίλο Νόλλας, από τη New Wrinkle η αντιπρόεδρος του ΔΣ κα. Δάφνη Ζουμπουλάκη, από την Άγονη Γραμμή Γόνιμη, η διευθύντρια του εκπαιδευτικού προγράμματος κα. Χαρά Μαραντίδου, και από την APIVITA o κ. Θάνος Κουτσιανάς. Τις ομιλίες από την ομάδα των πρεσβευτών του PINDOS WILD HERBS άνοιξε η Τζένη Μπαλατσινού, δημοσιογράφος και επιχειρηματίας. Μαζί με την κ. Μαρία Χούκλη, τον κ. Χρύσανθο Πανά, την κ. Αλίκη Λαμπροπούλου τον κ. Κώστα Βογιατζή είναι οι πρώτοι επώνυμοι πολίτες που έθεσαν τους εαυτούς τους στην «υπηρεσία» του εγχειρήματος!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM