Τα νέα παγωτά Magic ήρθαν για να «τα σπάσουν»

Τα νέα παγωτά Magic ήρθαν για να «τα σπάσουν» Facebook Twitter
0

Τα νέα παγωτά Magic ήρθαν για να «τα σπάσουν» Facebook Twitter

 

Η πολυ-αναμενόμενη σειρά, που σχεδιάστηκε μαζί με καταναλωτές και περιλαμβάνει τις 3 αγαπημένες γεύσεις Magic – Κλασική, με Αμύγδαλο και με Λευκή Σοκολάτα – έρχεται σε νέα πρωτοποριακή συσκευασία κυπέλλου, ιδανική για την απόλυτη εμπειρία παγωτού!

 

H τέλεια παρέα για μια απολαυστική βραδιά στο σπίτι. Με ένα μοναδικό συνδυασμό για κάθε γεύση, το βελούδινο παγωτό βανίλια γεμάτο από κομμάτια πλούσιας σοκολάτας αγκαλιάζεται από κέλυφος αληθινής σοκολάτας Magic.

Πιέστε το κύπελλο, ακούστε το ξεχωριστό «κρακ» της σοκολάτας που σπάει και απολαύστε την νέα ξεχωριστή εμπειρία Magic σε κάθε κουταλιά.

Τα κύπελλα Magic είναι η τέλεια συντροφιά για τις στιγμές χαλάρωσης που αναζητάτε όλη μέρα, η τέλεια δικαιολογία για να μείνετε σπίτι το βράδυ του Σαββάτου και να «βουτήξετε» σε μοναδικές στιγμές παγωτο-απόλαυσης.

Αναζητήστε τώρα στα σημεία πώλησης τις νέες συσκευασίες ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να διευκολύνουν το «σπάσιμο» της αληθινής σοκολάτας των παγωτών Magic.

 

Magic Classic

Βελούδινο παγωτό βανίλια και πλούσια κομμάτια σοκολάτας, μέσα σε σοκολατένιο κέλυφος Magic. Με επίστρωση σοκολάτας Magic στην κορυφή, και την εμβληματική σφραγίδα σοκολάτας Magic.           

Magic Almond

Βελούδινο παγωτό βανίλια και πλούσια κομμάτια σοκολάτας γάλακτος με κομμάτια αμυγδάλου, μέσα σε σοκολατένιο κέλυφος από σοκολάτα γάλακτος. Με επίστρωση σοκολάτας Magic και κομμάτια αμυγδάλου στην κορυφή.

Magic White

Ακαταμάχητο παγωτό βανίλια Magic με πλούσια κομμάτια λευκής σοκολάτας μέσα σε κέλυφος λευκής σοκολάτας. Με επίστρωση σοκολάτας Magic στην κορυφή και την μοναδική σφραγίδα σοκολάτας Magic.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM