Restaurant 100 Awards Ceremony! Και οι 100 είναιυπέροχοι…

Restaurant 100 Awards Ceremony! Και οι 100 είναιυπέροχοι… Facebook Twitter
0

 

Restaurant 100 Awards Ceremony! Και οι 100 είναιυπέροχοι… Facebook Twitter

 

Σε ατμόσφαιρα summer party πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 27 Ιουνίου  η τελετή απονομή των πρώτων Restaurant 100 Awards στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Ανάμεσα στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2017, βραβεύσεις απέσπασαν τόσο gourmet όσο και casual εστιατόρια από κάθε γωνιά της χώρας: από το Funky Gourmet, το Varoulko Seaside και το Botrini’s, μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα και το Σέμπρικο της Θεσσαλονίκης, το Θαλασσάκι της Τήνου, το Omega3 της Σίφνου, το Μεζέν του Βόλου και τον Θωμά του Σκλήθρου Φλώρινας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τους επώνυμους foodies της εκατονταμελούς κριτικής επιτροπής των βραβείων, μεταξύ των οποίων και οι: Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Γιώργος Παπαλέξης, Μύρωνας Στρατής, Μαριάντα Πιερίδη, Αλεξ Κάβδας, Πάνος Ιωαννίδης, Νεκτάριος Ντάλλας , Φωτεινή Πιπιλή, Λόλα Νταϊφά, Νάντια Γεραζούνη και Νάσος Ντότσικας.

Τα εστιατόρια που αναδείχθηκαν στην λίστα των Restaurant 100 παρουσίασαν σε «αντίστροφη μέτρηση» η Madame Ginger και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ η κατοστάδα περιείχε αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις. Στην πρώτη δεκάδα αναδείχθηκαν τα παρακάτω εστιατόρια:

  1. Funky Gourmet
  2. Vezene
  3. Varoulko Seaside
  4. Cookoovaya
  5. Σπονδή
  6. Aleria
  7. Nolan
  8. Σελήνη
  9. Ratka
  10. Matsuhisa  Athens

Την «φρέσκια» τους άποψη περί γευστικής απόλαυσης κατέθεσαν τα Restaurant 100 μέσα από τη βράβευση του Aris’ Deal Closer του εστιατορίου Vezene στην κατηγορία Best Dessert, του ceviche Leche de la Pantera Negra στην κατηγορία Best Ethnic Dish, αλλά και μέσα από κατηγορίες όπως:

Top Newcomers, με πρώτο της σχετικής δεκάδας το Nolan

Top Summer Restaurants, την πρωτιά της οποίας απέσπασε το Matsuhisa Mykonos,   

Top Casual Restaurants, με το Zonars στην πρώτη θέση και

Top Hidden Gems, με το Rouan Thai στην κορυφή.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή του τίτλου Best Female Chef στη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και του τίτλου Best New Chef στον Σωτήρη Κοντιζά.

 

Restaurant 100 Awards Ceremony! Και οι 100 είναιυπέροχοι… Facebook Twitter

Τα Restaurant 100 είναι μια λίστα φτιαγμένη από foodies για foodies: πλουραλιστική και δημοκρατική, με γαστρονομικές προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε budget και κάθε περίσταση εξόδου. Ανακαλύψτε όλα τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν στην ιστοσελίδα restaurant100.gr και αντλήστε έμπνευση για την επόμενή σας έξοδο –είτε πρόκειται για business lunch, είτε για romantic dinner.

Τα βραβεία διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications.

Χρυσός χορηγός των Restaurant 100 ήταν η Unilever Food Solutions, Χορηγός Ποτού η Diageo, Χορηγός η Οδός Κασσάνδρας, Χορηγός Οίνου η Monsieur Nicolas Winery,  Υποστηρικτές η Mad in Media και το Ούζο Αρχοντικό και Χορηγοί Επικοινωνίας το Μακεδονία TV, η Lifo, o Flash 96, το Olive, το e-table, το Gossip TV, το Newsbomb, το Queen.gr, το Επιχειρώ και το Elegant Travel.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM