Δύο αδέρφια, ο Αντρέας και ο Γιώργος, έχοντας χρόνια εμπειρίας στο barbering –ο Γιώργος είναι καθηγητής στο τμήμα Barbering του ΙΕΚ Praxis– και πολλή αγάπη και μεράκι γι' αυτό που κάνουν, αποφάσισαν να φέρουν στο Κουκάκι κάτι που του έλειπε, ένα παραδοσιακό, εγγλέζικου στυλ barbershop, όπου ο άντρας δεν θα πάει απλώς να κόψει τα μαλλιά του αλλά θα περάσει ευχάριστα και διασκεδαστικά, θα νιώσει την περιποίηση και το ενδιαφέρον του κουρέα, θα μοιραστεί μαζί του ιστορίες και στο τέλος, αφού σηκωθεί από την καρέκλα, έχοντας δεχτεί όλη την περιποίηση, από το πιο απλό, την πούδρα, μέχρι την κολόνια, θα βγει χαμογελαστός από το κουρείο!


Ήδη, μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας το Peaky Barbers έχει καταφέρει όχι απλώς να ξεχωρίσει αλλά και να γίνει το πιο πολυσυζητημένο κουρείο στην Αθήνα, με τα καλύτερα reviews σε Google και Facebook απ' όσους το επισκέφτηκαν. Είναι γιατί οι άνθρωποι του μαγαζιού δημιούργησαν έναν χώρο για άντρες, όπου δεν θα πας απλώς να κουρευτείς αλλά θα βρεις ειδικούς που θα σε καθοδηγήσουν στο τι σου πηγαίνει και τι όχι, θα σου προτείνουν πράγματα, θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και, το κυριότερο, θα σου χαρίσουν μερικές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και φροντίδας.

 

Σε ένα κλίμα φιλικό και παρεΐστικο θα αφεθείς στα χέρια των ειδικών, ενώ παράλληλα θα σου προσφέρουν εκπληκτικό εσπρέσο την ημέρα ή ουίσκι το βράδυ. Στο Peaky Barbers θα βρεις όλες τις κλασικές υπηρεσίες κουρείου, όπως ξύρισμα παραδοσιακό, classic haircut, modern haircut, beard trimming, και κυρίως ένα barbershop στο οποίο θα μπεις και θα ξεχαστείς για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου.


Extra Tip: Στις προθήκες του Peaky Barbers σε περιμένει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το μούσι και τα μαλλιά.

 

Peaky Barbers Athens: ένα παραδοσιακό, εγγλέζικου στυλ barbershop
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Peaky Barbers Athens: ένα παραδοσιακό, εγγλέζικου στυλ barbershop
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Peaky Barbers Athens: ένα παραδοσιακό, εγγλέζικου στυλ barbershop
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Info: Βεΐκου 46Α, Κουκάκι, 210 9245521, Facebook, https://peaky-barbers-athens.business.site