Για εσάς που γνωρίζετε ότι το πρωινό είναι πολύτιμο, ωστόσο υπάρχουν ημέρες που το παραλείπετε λόγω βιασύνης, αλλά και για εσάς που αναζητάτε κάτι θρεπτικό και διαφορετικό σε γεύση, ήρθαν τα ΠολυΔημητριακά Μπουκιές Πρωινού για να σας προσφέρουν την πιο γρήγορη και νόστιμη λύση για πρωινό! Μετά τα μπισκότα πρωινού, η οικογένεια των «ΠολυΔημητριακών» συστήνει το νέο μέλος της που μέλει να γίνει η πρώτη σας επιλογή κάθε πρωί!


Η νέα πρόταση της εταιρείας Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. είναι τραγανές μπουκιές δημητριακών ολικής άλεσης, πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, ειδικά σχεδιασμένες για το πρωινό σου και θα τις βρεις στο ράφι με τις μπάρες δημητριακών σε δύο απολαυστικές γεύσεις:

  • 4 Δημητριακά & Κακάο-Σοκολάτα
  • 4 Δημητριακά & Κράνμπερι


Και σε μοναδικό σχήμα καρδιάς, για να σας θυμίζουν τα οφέλη ενός καλού πρωινού για τον οργανισμό σας!


Είτε σας αρέσει να απολαμβάνετε το πρωινό στο κρεβάτι, είτε με την οικογένειά σας γύρω από το τραπέζι, είτε στο δρόμο προς τη σχολή ή ακόμα και στο γραφείο λίγο πριν από μία απαιτητική συνάντηση ... τα ΠολυΔημητριακά Μπουκιές Πρωινού μπορούν να σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις της ημέρας!


Απολαύστε τις λαχταριστές μπουκιές δημητριακών απευθείας μέσα από τη συσκευασία τους ή συνδυάστε τις με γάλα ή γιαούρτι και φρούτα ή το αγαπημένο σας πρωινό ρόφημα, για ένα ελαφρύ αλλά παράλληλα χορταστικό πρωινό, κάθε πρωινό!