Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Facebook Twitter
0

 

 

To Ινστιτούτο Διασφάλισης και Αναβάθμισης της Ποιότητας στην Εκπαίδευση (ΙΔΑΠΕ) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνει στις 26 Μαΐου 2017 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το πρώτο του διεθνές συνέδριο: «1st IQAEE International Conference on Quality Assurance and Enhancement of Higher Education».

Κεντρική ομιλήτρια στο συνέδριο θα είναι η Πρόεδρος του Κυπριακού Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας  της Ανώτερης Εκπαίδευσης, Καθηγήτρια Μαίρη Ιωαννίδου-Κουτσελίνη, ενώ στο συνέδριο θα παρευρεθούν και ως ομιλητές, ακαδημαϊκοί και εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό.

Ευρύτερος στόχος του Συνεδρίου είναι η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και εμπειρίας ως προς την εφαρμογή της διασφάλισης της ποιότητας σε όλους τους τομείς της ανώτερης εκπαίδευσης. Μεταξύ άλλων θα αναλυθούν θέματα όπως η διασφάλιση ποιότητας στη διδασκαλία και μάθηση, τη διασυνοριακή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τα διαπανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών. Θα συζητηθούν επίσης οι μελλοντικές προσκλήσεις  στη διασφάλιση της ποιότητας και η ακαδημαϊκή ελευθερία σε σχέση με την διασφάλιση και έλεγχο της ποιότητας.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει τους ακόλουθους ομιλητές:

  • Ulf-Daniel Ehlers (Vice-President of the Baden-Württemberg Cooperative State University and Vice President of the European Association of Institutions in Higher Education – EURASHE)
  • Mark Frederiks (Accreditation Organization of the Netherlands and Flanders - NVAO and European Consortium for Accreditation in Higher Education - ECA)
  • Piet Henderikx (Senior Executive Advisor and Former Secretary General of the European Association of Distance Teaching Universities – EADTU)
  • Paula Ranne (European Association for Quality Assurance in Higher Education - ENQA), George Ubachs (European Association of Distance Teaching Universities - EADTU)
  • Ana Guerrero Roldán (TESLA Project, Open University of Catalunya)
  • Charalambos Vrasidas, Director of CARDET and Associate Dean of Distance Learning, University of Nicosia
  • Denis Berthiaume (University of Applied Sciences and Arts Western, Switzerland)
  • David Edgar (Glasgow Caledonian University, Scotland)
  • Achilles Emilianides, IQAEE Vice President and Dean of the School of Law, University of Nicosia

Το Ινστιτούτο Διασφάλισης και Αναβάθμισης της Ποιότητας στην Εκπαίδευση - ΙΔΑΠΕ (Institute for Quality Assurance and Enhancement of Education – IQAEE) έχει ως βασικό στόχο την έρευνα, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και άλλων εκδηλώσεων σε θέματα ποιότητας στην εκπαίδευση και ιδιαίτερα στην ανώτερη εκπαίδευση.

Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Φίλιππος Πουγιούτας και ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής, Καθηγητής Αχιλλεύς Αιμιλιανίδης, αντίστοιχα, ενώ συν-διευθυντές του Ινστιτούτου είναι η Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Δρ Χριστίνα Ιωάννου και ο Επίκουρος Καθηγητής Δρ Οδυσσέας Χρίστου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να αποτείνεστε στην κα. Τζούλια Νικολαΐδου (00 357 22841572, [email protected]).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM