Την Τετάρτη 27 Μαΐου, ο ΑΝΤ1 απέσπασε στη Νέα Υόρκη 2 Ασημένια Βραβεία στον 41ο Διεθνή Διαγωνισμό Telly Awards, για το trailer της φετινής σεζόν, 2019-2020, της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη, στις κατηγορίες: TELEVISION: Best Art Direction και TELEVISION: Best Motion Graphics & Design.


Τα Telly Awards ιδρύθηκαν το 1979 και καθιερώθηκαν ως κορυφαίος διεθνής διαγωνισμός, που επιβραβεύει τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας, στην τηλεόραση και σε όλες τις πλατφόρμες. Με περισσότερες από 13.000 συμμετοχές από διακεκριμένους οργανισμούς media όπως το BBC, CBS, CNN, HBO, FOX, ESPN, Al Jazeera και άλλους, η βράβευση αυτή αποτελεί για τον ΑΝΤ1 μία εξαιρετικά σημαντική επιτυχία και αναγνώριση σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Ο Marketing Director ANT1 TV, Ιωάννης Δριμυλής, δήλωσε: «Το συγκεκριμένο έργο, έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από την In-house ομάδα δημιουργικού του Μarketing, ΑΝΤ1 Creative Services, στην κομβικής σημασίας εορταστική χρονιά, των 30 Χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1. Το γεγονός αυτό, κάνει ακόμα πιο σημαντική αυτή τη βράβευση , η οποία αποτελεί την αναγνώριση της προσπάθειας όλων μας, της υψηλής τεχνογνωσίας και του ταλέντου που διακρίνει την ομάδα του δημιουργικού του ΑΝΤ1. Mε την ίδια αφοσίωση και αγάπη για αυτό που κάνουμε, προχωράμε μπροστά δυνατά, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη μας ως επαγγελματίες, στοχεύοντας σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

 

Μπορείτε να δείτε το βραβευμένο έργο εδώ:
Καλημέρα Ελλάδα
https://vimeo.com/386923284

 

Συντελεστές:

Marketing Director
Ιωάννης Δριμυλής

 

Marketing Manager
Ολυμπία Τσαμασφύρα

 

Marketing Supervisorς
Κατερίνα Αλεβίζου
Αλίκη Ρούλια

 

ΑΝΤ1 Creative Services

Head Creative / Art Director
Σωκράτης Καραμανίδης

 

Motion Design
Παντελής Τσιαχρής

 

Copywriters
Μαρία Χρυσοστάλη
Κατερίνα Βασιλοπούλου

 

Video Editor / Sound Designer
Μάνος Σπυριδάκης

 

Producers
Αγγελική Δαμάσκου
Θέμις Κάβουρα

 

Voice Over Artist
Επιστήμη Μπινάζη