Είναι ο μπαμπάς που θα φέρει την οικογένεια για ψώνια. Ο αδερφός που θα έρθει για παρέα και για να πει τη γνώμη του. Το αγόρι ή ο φίλος που θα συνοδέψει την κοπέλα στην βόλτα της. Ο άντρας του AVENUE είναι πάντα εκεί και είναι ο κρυφός ήρωας. Γι΄ αυτό το AVENUE του αφιερώνει μια ξεχωριστή ενότητα, με ξεχωριστά δώρα μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άντρα (19/11) και την καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον έλεγχο του καρκίνου του προστάτη, το AVENUE προχωράει σε μια σειρά από online και offline ενέργειες που έχουν σκοπό να αναδείξουν τη σημασία της πρόληψης. Η περίπτωση του καρκίνου του προστάτη αποτελεί τη συχνότερη κακοήθεια στους άντρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με στόχο να αποκτήσουν τη συνήθεια των προληπτικών ελέγχων για τη εν λόγω ασθένεια το AVENUE σε συνεργασία με το ιατρικό, διαγνωστικό κέντρο Πράξις Υγείας προσφέρει 5 προληπτικούς ελέγχους στους fans της σελίδας, στο Facebook.

 

Επιπλέον, μέχρι το τέλος του μήνα τα brands του AVENUE συμμετέχουν ενεργά στην καμπάνια και χαρίζουν στους άντρες όμορφα και χρηστικά δώρα.

 

Info

Εμπορικό Κέντρο AVENUE

Λ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι 15123

Τ.2106100901

Facebook

Instagram
Twitter

 

Mr. AVENUE: ημέρες αφιερωμένες στους άνδρες