Στρατηγική συνεργασία της Qualco με τη Motivian

Στρατηγική συνεργασία της Qualco με τη Motivian Facebook Twitter
0

H Qualco και η Motivian ανακοινώνουν την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας, με την Qualco να εξαγοράζει την άυλη πνευματική ιδιοκτησία (Intellectual Property) για το σύνολο των λύσεων λογισμικού της Motivian.

Εντός του πλαισίου συνεργασίας, η Qualco αναλαμβάνει πλέον την υποστήριξη και περαιτέρω εξέλιξη ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου λύσεων της Motivian που εκτείνεται ενδεικτικά σε τομείς όπως το Business Process Management, Loan Origination, Document Management, Digital και Mobile portals.

Στρατηγική συνεργασία της Qualco με τη Motivian Facebook Twitter

Στόχος της Qualco με τη συνδρομή των υφιστάμενων τεχνικών ομάδων και έμπειρων στελεχών της Motivian, είναι η υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων σε μεγάλους πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο κ. Σπύρος Ρέτζεκας, Chief Operating Officer στην Qualco, σχολίασε: «Διανύουμε μια εποχή μεγάλων αλλαγών, κατά την οποία η τεχνολογία αποτελεί πλέον το απόλυτο όχημα μετάβασης σε ένα βιώσιμο μέλλον. Έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο, η στρατηγική συνεργασία με την Motivian αποσκοπεί στην παροχή ολιστικών λύσεων που καλύπτουν όλο το εύρος του ψηφιακού μετασχηματισμού».

«Eίμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την Qualco, καθώς είμαστε βέβαιοι πως θα αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα μας προς όφελος της διεθνούς επιχειρηματικής αγοράς, την οποία εξυπηρετεί διαχρονικά με συνέπεια.» δήλωσε ο κ. Γιώργος Καραντώνης, ένας εκ των ιδρυτών της Μοtivian.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις

Market news / Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο σημαντικές διακρίσεις

Επαναπιστοποίηση Equal Salary για την Παπαστράτος – η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει λάβει την απαιτητική αναγνώριση ESC και «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ