Το Χαλκηδόνιο Ωδείο, ένα πρότυπο μουσικό εκπαιδευτήριο αναγνωρισμένο από το κράτος, συνεχίζει να χαράζει σταθερή πορεία στη μουσική εκπαίδευση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο καθέναν μαθητή ξεχωριστά. Καταξιωμένοι σολίστ, καθηγητές και παιδαγωγοί αλλά και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που διδάσκει όλα τα μουσικά όργανα, κλασικά, μοντέρνα και παραδοσιακά καθώς και θεωρητικά μαθήματα όλων των βαθμίδων. Παράλληλα, υπάρχουν τμήματα Φωνητικής, τμήματα για Κλασικό-Μοντέρνο Τραγούδι αλλά και Ορθοφωνίας σε ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, ενώ γίνεται προετοιμασία και για το Μουσικό Πανεπιστήμιο. Η μουσική προπαιδεία και τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά (με τις ευφάνταστες θεματικές «Γερμανικά σε ΝΤΟ#», «Τα μουσικά ταξίδια του κ. ΣΟΛ», «Ταξίδι στον πλανήτη Μουσικόνιους», «Η Μελωδική Μινόρε και ο βιαστικός Ματζόρε») δίνουν τις σωστές βάσεις στα πρώτα μουσικά βήματα των παιδιών.

 

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο υπηρετεί πιστά τις πραγματικές αξίες της μουσικής


Ωστόσο, τα μαθήματα αφορούν κάθε ηλικία και κάθε μουσικό γνωστικό πεδίο. Εργαστήρια Φωνητικής, Τραγουδοποΐας, Μελοποίησης και Στιχουργικής με γνωστούς καλλιτέχνες καλύπτουν όλα τα πεδία ενδιαφέροντος γύρω από τη μουσική. Αξίζει να τονίσουμε ότι σε προηγούμενα εργαστήρια μεταξύ των εισηγητών και των προσκεκλημένων ήταν οι Οδυσσέας Ιωάννου, Νατάσσα Μποφίλιου, Φοίβος Δεληβοριάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Θέμης Καραμουρατίδης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Θάνος Μικρούτσικος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα, Βασίλης Τσαμπρόπουλος, Αφροδίτη Μάνου, Λίνα Δημοπούλου, Γεράσιμος Ευαγγελάτος.Στο Χαλκηδόνιο Ωδείο λειτουργεί παράλληλα Τμήμα Ζωγραφικής, ενώ νέα εργαστήρια ανακοινώνονται στη διάρκεια της χρονιάς, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε στο site (halkidonio.gr) αλλά και στην επίσημη σελίδα του Ωδείου στο Facebook (Halkidonio Odeio). Δεν είναι τυχαία τα πολλά πρώτα βραβεία που έχουν αποσπάσει οι μαθητές του ωδείου σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και διεθνή φεστιβάλ. Ούτε και οι επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Πανεπιστήμιο.

 

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο υπηρετεί πιστά τις πραγματικές αξίες της μουσικής


Το Χαλκηδόνιο Ωδείο, εδώ και χρόνια, είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σ' εμάς και τις πραγματικές αξίες της μουσικής.
Αν θέλετε να ανακαλύψετε κι εσείς αυτήν τη μοναδική εμπειρία, τότε μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας με το ωδείο και τους καθηγητές.

 

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο υπηρετεί πιστά τις πραγματικές αξίες της μουσικής


Έναρξη εγγραφών από 1η Σεπτεμβρίου και σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Πληροφορίες στα 210 2530080 και 210 2856196.