Live στοίχημα από το tablet ή το κινητό σου

0

 Σε μικρή ηλικία και ενώ έμενα με τους γονείς μου, θυμάμαι το ένθερμο ενδιαφέρον του πατέρα μου για το ποδόσφαιρο. Η Κυριακή ήταν η αγαπημένη του ημέρα και με έναν εντελώς μαγικό τρόπο εκείνη την ημέρα μεταμορφωνόταν σε μικρο παιδί. Φίλοι, γήπεδο, στοιχήματα αποτελούσαν τη μεγάλη ευχαρίστηση και απόλαυση της μέρας του αλλά ταυτόχρονα αποτελούσαν και το κρυφό μου - εκείνα τα χρόνια - παράπονο καθώς ήταν τα ίδια πράγματα που τον κρατούσαν αρκετές ώρες μακριά μας και εκτός σπιτιού.

Σήμερα ζω χωρίς τους γονείς μου, για την ακρίβεια μένω μαζί με τον σύντροφό μου. Και στην περίπτωση μου φαίνεται πως ισχύει αυτό που πιστεύουν διάφοροι ψυχαναλυτές: ότι δηλαδή επιλέγουμε συντρόφους κατά το πρότυπο του πατέρα μας. Έτσι κι εκείνος δεν θα μπορούσε να μην είναι παθιασμένος με την μπάλα και το ποδόσφαιρο. Ωστόσο υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ των δυο περιπτώσεων. Ο σύντροφός μου έχει την εφαρμογή Stoiximan App και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να ασχολείται με τους αγώνες και τα στοιχήματα μέσω του tablet ή του κινητού του (διαθέσιμη σε iOS και android) χωρίς αυτό να του τρώει όλη τη μέρα ή να εξαφανίζεται από το σπίτι. Κι υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι που το Stoiximan App είναι η καλύτερη εφαρμογή που κατέβασε στο κινητό του το τελευταίο διάστημα!

1. WATCH & BET

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να παρακολουθήσει σε live streaming όσα παιχνίδια τον ενδιαφέρουν έχοντας παράλληλα τις αποδόσεις προς στοιχηματισμό στην ίδια σελίδα μέσω της υπηρεσίας Watch& Bet.

2. HOT OF THE DAY

Βλέπει τα δημοφιλέστερα στοιχήματα, τους top αγώνες της ημέρας αλλά και το παιχνίδι με 0% γκανιότα πατώντας στην ενότητα Sports- Hot.

3. SMART NOTIFICATIONS

Με την επιλογή Smart Notifications, λαμβάνει άμεσα ενημερώσεις για το τι συμβαίνει σε έναν αγώνα (γκολ, ημίχρονο/τελικό, κάρτες, κόρνερ, κ.α.) καθώς επίσης και ενημέρωση για το αν το δελτίο του είναι κερδισμένο ή χαμένο μόλις αυτό διευθετηθεί!

4. SHARE YOUR BET

Επιπλέον, χάρη στην υπηρεσία Share Your Bet, όπου κι αν βρίσκεται μοιράζεται τη χαρά του παιχνιδιού με τους φίλους του προτείνοντάς τους το δελτίο που μόλις στοιχημάτισε ώστε να το παίξουν και εκείνοι με ένα μόνο κλικ!

5. SPEEDBET

Πατώντας παρατεταμένα πάνω σε μια απόδοση ενεργοποιεί το παράθυρο του Speed Bet και στοιχηματίζει μέσα σε μόλις 2” χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο!

6. MyLIVE™

Μπορεί να διαμορφώσει την δική του LIVE σελίδα με ό,τι αγώνες / διοργανώσεις / αγορές προτιμά να παίζει live!

7. TALK n' BET™

Χρησιμοποιώντας τέλος την καινοτόμο υπηρεσία Talk n' Bet μπορεί με τη φωνή του να παίξει άσο ή διπλό σε έναν live αγώνα, να μεταβεί σε όποια ενότητα της εφαρμογής θέλει (π.χ. κουπόνι, ανοικτά στοιχήματα, cash out κ.α.), να δει αγώνες από συγκεκριμένο άθλημα, χώρα ή ακόμα και δημοφιλή λίγκα (π.χ. Champions League, Premier league, Supeleague, Euroleague, EURO, κ.α.).

Κατέβασε κι εσύ τώρα το Stoiximan App και διασκέδασε υπεύθυνα από το tablet ή το κινητό σου!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM