ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Κάτι γίνεται μέσα στην πόλη

Κάτι γίνεται μέσα στην πόλη Facebook Twitter
Η Αθήνα είναι παγκοσμίως γνωστή για τη ζωή που δεν κοιμάται ποτέ, για τις αμέτρητες επιλογές σε μέρη αλλά και σε events για όλα τα γούστα.
0

ADVERTORIAL

Κάτι γίνεται μέσα στην πόλη Facebook Twitter
«Την Αθήνα την αγαπώ, κάνω πολύ συχνά βόλτες στις συνοικίες της. Αν κάτι όμως με εμπνέει περισσότερο από όλα σε αυτή είναι οι γειτονιές της και οι υπέροχες μουσικές που μπορείς να ακούσεις στα διάφορα μπαράκια της!».

Τι πιο όμορφο ο κάθε άνθρωπος να προάγει το διαφορετικό του, να πιστεύει σε όσα τον συνθέτουν, σε όσα τον κάνουν αυτό που είναι και κυρίως σε αυτό που θα ήθελε να γίνει.

Για αυτό η ικανοποίηση είναι μεγάλη όταν καταφέρνεις κάτι που είναι δημιούργημα δικό σου, όταν τολμάς να ξεπεράσεις τη βιτρίνα, όταν μιλήσεις χωρίς φόβο και πάθος. Αυτή σου η επιμονή να ζεις βάσει της δικής σου αισθητικής είναι που σε κάνει μοναδικό. Αν μη τι άλλο θα είσαι αυθεντικός και αυτό είναι που θα αγαπήσουν οι άλλοι σε σένα.

Ένα τέτοιο μοναδικό κορίτσι είναι και η Ελευθερία Στάμου. Την πέτυχα, βασικά την προτομή της σε φωτογραφία, κάπου στο κέντρο και είπα να δω τι γίνεται. Γιατί κάτι γίνεται μέσα στην πόλη! Και μάλιστα κάτι original, που αν θες μπορείς πάντα να γίνεις κομμάτι του με ένα κλικ στο athensisoriginal.gr! Η πόλη μας και ειδικότερα το κέντρο της έχει γεμίσει από προτομές παιδιών που έχουν κάτι να μας πουν.

Μιλώντας με την Ελευθερία Στάμου, ένα παιδί μιας urban πραγματικότητας, που μετά τον πρωταθλητισμό στην ρυθμική την απολαμβάνουμε ως χορεύτρια στα corps de ballet της Λυρικής Σκηνής, άκουσα πράγματα τα οποία με βρήκαν απολύτως σύμφωνη.

Κάτι γίνεται μέσα στην πόλη Facebook Twitter
"Be part of it"

«Original για εμένα σημαίνει να έχεις το δικό σου προσωπικό στιλ εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Αυθεντικός σημαίνει να εκφράζεις με τόλμη και θάρρος την κάθε σου αλήθεια και το κάθε σου συναίσθημα! Μόνο έτσι χτίζονται οι original σχέσεις!»

Και ποιος θα διαφωνήσει με αυτό. Αν θέλεις αυθεντικότητα στις σχέσεις σου και στη ζωή σου πρέπει να είσαι ο ίδιος αυθεντικός!

Όσο για τους νέους της πόλης, πόσο original τους βρίσκει; «Όλοι είμαστε αυθεντικοί και μοναδικοί κατά κάποιο τρόπο, όμως αυτό που μας λείπει -συμπεριλαμβανομένου και εμού- είναι λίγο παραπάνω αυθορμητικότητα και ρίσκο, γιατί ζούμε σε μια χώρα που πάντα μας ενδιαφέρει τι θα πει ο διπλανός!» Πόσο αλήθεια άλλωστε για τους περισσότερους νέους (κυρίως) ανθρώπους που είναι και σε μία συνεχή αναζήτηση του εαυτού τους.

Για την πόλη μας, στη γη της οποίας βολτάρουν χιλιάδες χρόνια άνθρωποι, έχει να (εκ)δηλώσει όπως και εγώ την αγάπη της: «Την Αθήνα την αγαπώ, κάνω πολύ συχνά βόλτες στις συνοικίες της. Αν κάτι όμως με εμπνέει περισσότερο από όλα σε αυτή είναι οι γειτονιές της και οι υπέροχες μουσικές που μπορείς να ακούσεις στα διάφορα μπαράκια της!».

 

Κάτι γίνεται μέσα στην πόλη Facebook Twitter

Η Αθήνα άλλωστε είναι παγκοσμίως γνωστή για τη ζωή που δεν κοιμάται ποτέ, για τις αμέτρητες επιλογές σε μέρη αλλά και σε events για όλα τα γούστα.

Τι γίνεται μέσα στην πόλη στις 10 του μήνα; Θα επανέλθω με στοιχεία σύντομα!

Πέρα από την Ελευθερία, ψάξτε τις αφίσες και θα βρείτε και τον Captain (βραβευμένος tattoo artist, Darkside Tattoo Society), τη Ναταλία Κρίτσαλη (social entrepreneur, συν-δημιουργός της πλατφόρμας bloode), τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο (bartender), τον DJ Young (Dj και παραγωγός, δημιουργός του "People You Know"), την Ξένια Ντάνια (Jazz vocalist και ηθοποιός βλ. “Πλατεία Αμερικής”) και τον STMTS (street artist και εικαστικός).

Αυτό που θα σας «πουν», είναι στις 10 του μήνα να "Be part of it" αλλά και να μπείτε στο athensisoriginal.gr.

 

Κάτι γίνεται μέσα στην πόλη Facebook Twitter

 

Κάτι γίνεται μέσα στην πόλη Facebook Twitter

 


Επιχειρείν/Market
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM