Κάθε μέρα, σκούπισμα χωρίς καλώδιο!

Κάθε μέρα, σκούπισμα χωρίς καλώδιο! Facebook Twitter
0

Τώρα η Rowenta παρουσιάζει μία νέα, τελείως διαφορετική κατηγορία ειδών σκουπίσματος, τα sticks όλων των επιφανειών. Το προϊόν λέγεται Air Force™ 360.

Απλοποιήστε το σκούπισμά σας κάθε μέρα χρησιμοποιώντας το σε κάθε είδος πατώματος, σε όλες τις επιφάνειες ακόμα και στο ταβάνι! Είναι ελαφρύ με τέλεια απόδοση και σκουπίζει και στα πιο δύσκολα σημεία.

Το σκούπισμα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο! Το Air Force™ 360 είναι χωρίς καλώδιο, οπότε πάντα έτοιμο να σκουπίσει. Πανάλαφρο, με ιδιαίτερο ντιζάιν, καθαρίζει σαν την κλασσική σκούπα. Απλά, πατήστε τον διακόπτη του και σκουπίστε. Λόγω της εργονομίας του, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα.

Κάθε μέρα, σκούπισμα χωρίς καλώδιο! Facebook Twitter


Η Air Force™ 360 διαθέτει δύο ενσωματωμένες βούρτσες. Με μία κίνηση μετατρέπεται σε σκουπάκι χειρός σκουπίζοντας επίπεδες επιφάνειες, σκάλες, χαλιά μέχρι και δύσκολα σημεία του αυτοκινήτου σας.

Με μία κίνηση, γίνεται ένα ουσιαστικό εργαλείο που παγιδεύει τη σκόνη στα ψηλότερα σημεία. Μετά τη χρήση του, μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση του για επαναφόρτιση.


Χρησιμοποιήστε το λίγα λεπτά κάθε μέρα και μειώστε σημαντικά το χρόνο καθαρισμού το Σαββατοκύριακο.

Χαρακτηριστικά Air Force™ 360

H Air Force™ 360 είναι ένα υψηλής απόδοσης stick κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες, χάρη στο μηχανοκίνητο πέλμα Power Slim Vision. Έρχεται σε άμεση επαφή με την κάθε επιφάνεια και λειτουργεί με 6,500 στροφές το λεπτό. Διαθέτει φωτεινή λυχνία LED, ώστε να ανιχνεύει τη σκόνη ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Άλλα χαρακτηριστικά:

  • Κυκλωνική τεχνολογία τέλειας απόδοσης με υψηλό φιλτράρισμα αέρα/σκόνης, ώστε η απόδοση του stick να παραμένει σταθερή στο χρόνο!
  • Ηλεκτρονικό μοτέρ χωρίς ψήκτρες που εξασφαλίζει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης (ταχύτητα στροφών: 35 000 στροφές το λεπτό). Ανθεκτικότητα λειτουργίας >500 ώρες
  • Μπαταρία λιθίου (21.9 volts) για να σκουπίζει μέχρι και 30 λεπτά χωρίς φόρτωση.
  • Απίστευτα ελαφρύ και ευέλικτο, μόνο 2,8κιλά.
  • Εργονομικός διακόπτης λειτουργίας για συνεχόμενο σκούπισμα.
  • Πρακτικά αξεσουάρ τα οποία αποθηκεύονται πανεύκολα στη βάση του.

Για περισσότερες πληροφορίες:

SITE: www.rowenta.gr
FACEBOOK: @rowentagreece
HASHTAGS: #RowentaGR #Rowentahandsticks

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ