Η μεγαλύτερη πρόκληση για τη χρονιά που έρχεται

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τη χρονιά που έρχεται Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τη χρονιά που έρχεται Facebook Twitter

Το 2016, όπως και κάθε χρονιά, ήταν ένα παζλ από πολλές και διαφορετικές στιγμές. Καλές, κακές, ενδιαφέρουσες, βαρετές, ακραίες, ευχάριστες όλες οι αναμνήσεις της χρονιάς που φεύγει θα μπουν σε ένα κουτάκι και θα μείνουν στο μυαλό μας μόνο εκείνες που επιλέγουμε να κρατήσουμε.

Με τη βοήθεια του Frulite η χρονιά που φεύγει είχε και πολλές ksezoumistikes ιδέες που άφησαν τη φαντασία μας ελεύθερη να δημιουργήσει μια διαφορετική πραγματικότητα. Φτιάξαμε κούνιες στις στάσεις λεοφωρείων, παίξαμε φανταστικά παιχνίδια Augmented Reality με τις συσκευασίες των χυμών, φτιάξαμε t-shirt ksezoumizontas το στιλ και είδαμε ένα απίθανο βίντεο όπου μπορούσες επιτέλους να πατήσεις ένα κουμπί και να αλλάξεις την πλοκή του! Όλες οι προκλήσεις του ksezoumise_to είχαν ένα κοινό μήνυμα: ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνεις ksezoumise_to! Φτιάξε εσύ τη στιγμή όπως τη σκέφτεσαι και άλλαξε τη βαρετή πραγματικότητα.

Το θέμα είναι  να σκεφτείς και να ksezoumiseis το μυαλό σου. Εκτός του ότι θα μπορείς να σκεφτείς χωρίς περιορισμούς, μπορεί να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει ένα Playstation 4 για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε το 2017, εκτός από μια τέτοια ksezoumistiki πρόκληση που θα βάλει τη φαντασία μας να σχεδιάσει τη χρονιά που έρχεται! Το τελευταίο challenge του 2016 είναι η πρότασή μας για το 2017. Όποια σκέψη κι αν κάνεις, μοιράσου την και άφησε το μυαλό σου ελεύθερο να αλλάξει την πραγματικότητα που ζεις. Μπορεί να είναι ένα installation που θα αλλάξει την όψη της πόλης, κάποιο παιχνίδι που θα αλλάξει τις βαρετές στιγμές σου ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείς.

Το θέμα είναι ακριβώς αυτό: να σκεφτείς, να ksezoumiseis το μυαλό σου και να υποβάλεις την πρότασή σου στο ksezoumiseto.gr. Εκτός του ότι θα νιώσεις όμορφα που έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς χωρίς περιορισμούς, μπορεί να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει ένα Playstation 4 για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

Δες αλλιώς το 2017 και δημιούργησε ελεύθερα για τις στιγμές που θα έρθουν. Ζήσ’ το όπως θέλεις, ksezoumise_to και μην ξεχνάς: Στη ζωή εσύ διαλέγεις τη γεύση.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM