Η Lidl στηρίζει τις δομές φιλοξενίας προσφύγων

Η Lidl στηρίζει τις δομές φιλοξενίας προσφύγων Facebook Twitter
0

Στο πλαίσιο της ολοένα αυξανόμενης ροής προσφύγων, συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στη στήριξη των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

Στηρίζουμε το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και συγκεκριμένα τη Δ/νση Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά και το ΓΕΕΘΑ παρέχοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στις δομές φιλοξενίας των προσφύγων στον Ελαιώνα, στο Σχιστό, στον Πειραιά, στα Διαβατά και στην Ειδομένη.

Ήδη από την έξαρση των ροών στο πλαίσιο της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης αναπτύξαμε άμεσα μια αλυσίδα συνεργασίας με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Δήμους (Κω, Μυτιλήνης, Χίου) στις περιοχές φιλοξενίας των προσφύγων, προσφέροντας βασικά είδη διατροφής για την κάλυψη των αναγκών τους.

Το συνολικό ποσό που έχει διαθέσει η εταιρεία έως σήμερα μέσω προϊοντικών δωρεών ξεπερνά τα 100.000 Ευρώ.

Για την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στα νησιά συνεργαζόμαστε με τις ΜΚΟ «Save the Children» και «Refugees Need your Help», για τον Πειραιά με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και μέσω του charity drive παρέχουμε τη στήριξή μας στο σύνολο των δομών της χώρας.

Το συνολικό ποσό που έχει διαθέσει η εταιρεία μας έως σήμερα μέσω προϊοντικών δωρεών ξεπερνά τα 100.000 Ευρώ. Στόχος μας είναι η παροχή ζωτικής σημασίας υποστήριξης στον μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό προσφύγων, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της κρίσης και των επιπτώσεών της.

Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο και αυτή είναι η αποστολή και δέσμευσή μας στη Lidl Hellas.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM