Η ΙΚΕΑ προτείνει εύκολα tips και λειτουργικές λύσεις για την εργασία από το σπίτι

Η ΙΚΕΑ προτείνει εύκολα tips και λειτουργικές λύσεις για την εργασία από το σπίτι Facebook Twitter
0

Η εργασία από το σπίτι είναι για τους περισσότερους από εμάς μια νέα πραγματικότητα που θα χρειαστεί να συνηθίσουμε, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα. Το σπίτι μας δεν είναι πια μόνο ο προσωπικός μας χώρος ξεκούρασης και άνεσης, αλλά έχει μετατραπεί ταυτόχρονα και στον χώρο εργασίας μας. Πώς μπορούμε όμως να παραμείνουμε παραγωγικοί και οργανωμένοι, αντιμετωπίζοντας τις πρακτικές δυσκολίες της τηλεργασίας με επιτυχία; Η ΙΚΕΑ αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες της εργασίας από το σπίτι, προτείνει εύκολα tips και λειτουργικές λύσεις, για να κάνετε τον συνδυασμό #menoumespiti και δουλειά πιο εύκολο και άνετο απ' ό,τι είχατε φανταστεί!

Η ΙΚΕΑ προτείνει εύκολα tips και λειτουργικές λύσεις για την εργασία από το σπίτι Facebook Twitter

Tip 1- Διατηρήστε σωστή στάση σώματος: Αν προτιμάτε να δουλεύετε από τον καναπέ σας, φροντίστε οι ώρες που θα περάσετε δουλεύοντας από εκεί, να μην επιβαρύνουν την μέση, την πλάτη, αλλά και τα πόδια σας. Υποστηρίξτε τη μέση και την πλάτη σας με μαξιλάρια που θα σας προσφέρουν μια υγιή και άνετη στάση, ενώ στηρίξτε τα πόδια σας σε υποπόδια και πουφ που θα διατηρήσουν ομαλή την κυκλοφορία του αίματος. Αν πάλι, κρατάτε το laptop συνεχώς στα πόδια σας, προτιμήστε μια βάση για laptop ή tablet, που θα σας επιτρέπει να κάθεστε με μεγαλύτερη άνεση.

Tip 2- Επιλέξτε τον σωστό φωτισμό: Ένας χώρος εργασίας, που δεν είναι σωστά φωτισμένος, μπορεί να έχει επιπτώσεις τόσο στη διάθεσή μας, όσο και στην απόδοσή μας στη δουλειά, ενώ μπορεί να προκαλέσει μέχρι από πονοκέφαλο μέχρι και προβλήματα όρασης. Επιλέξτε προϊόντα «έξυπνου» φωτισμού που μπορείτε να τοποθετήσετε και να χρησιμοποιήσετε πολύ εύκολα. Τέτοιες πρακτικές λύσεις θα βοηθήσουν να αυξομειώστε την ένταση και να προσαρμόσετε το χρώμα του φωτός, ανάλογα με τη θέση σας και τη φωτεινότητα του χώρου. Ταυτόχρονα, για τις αυξημένες ανάγκες σας σε ενέργεια και συνδεσιμότητα αυτή την περίοδο, προτιμήστε να χρησιμοποιείτε μπαταρίες για πολλά είδη προϊόντων, αλλά και φορτιστές για μπαταρίες, που θα σας επιτρέψουν να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερη ενέργεια.

Η ΙΚΕΑ προτείνει εύκολα tips και λειτουργικές λύσεις για την εργασία από το σπίτι Facebook Twitter

Tip 3- Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό: Όσο δουλεύετε μόνοι και είστε απορροφημένοι στη δουλειά σας, είναι πολύ φυσικό να ξεχνάτε να πιείτε την απαραίτητη ποσότητα νερού. Η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, μπορεί να επηρεάσει θετικά την παραγωγικότητά σας. Γι' αυτό επιλέξτε να έχετε πάντα δίπλα σας μια κανάτα ή ένα μπουκάλι, ώστε να το υπενθυμίζετε συχνά στο εαυτό σας.

Tip 4- Κάνετε συχνά διαλείμματα: Τα συχνά διαλείμματα αποτελούν και αυτά έναν αποτελεσματικό τρόπο για να αυξήσετε τη συγκέντρωσή σας και την παραγωγικότητά σας. Ετοιμάστε ένα καφέ ή ένα τσάι ή ακόμα ένα υγιεινό σνάκ. Με αυτό τον τρόπο, θα συγκεντρώνεστε πιο εύκολα, ενώ θα επιτρέψετε στο σώμα σας να «ξεπιαστεί» με μια σύντομη κίνηση εντός του σπιτιού και να ξαναγεμίζει τις μπαταρίες του!

Η ΙΚΕΑ προτείνει εύκολα tips και λειτουργικές λύσεις για την εργασία από το σπίτι Facebook Twitter

Μείνετε σπίτι, βρείτε όλες τις λύσεις που θα σας επιτρέψουν να κάνετε την τηλεργασία πιο αποτελεσματική και οργανωμένη στο ΙΚΕΑ.gr και επωφεληθείτε από τη δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 50€ σε όλη την Ελλάδα.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM