ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Η Φάρμα Κουκάκη στην έκθεση DETROP BOUTIQUE

Η Φάρμα Κουκάκη στην έκθεση DETROP BOUTIQUE Facebook Twitter
0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Φάρμας Κουκάκη στην έκθεση DETROP BOUTIQUE στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 26-29 Φεβρουαρίου.

Οι νέες τάσεις στην παραγωγή και εμπορία των τροφίμων-ποτών, η γευσιγνωσία, οι καινούργιες εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα και η γαστρονομία, αποτέλεσαν το επίκεντρο των εκδηλώσεων σε μία άρτια οργανωμένη έκθεση από την ΔΕΘ Helexpo με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Οι επισκέπτες γνώρισαν και γευτήκανε το σύνολο των αγνών προϊόντων της εταιρίας όπως γάλα, γιαούρτια, κρέμες, ρυζόγαλο, κακάο, αριάνι, κεφίρ, φυσικούς χυμούς, τυροκομικά & φρέσκο βούτυρο.

Στο stand της Φάρμας Κουκάκη οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την καθετοποιημένη διαχείριση του γάλακτος – από το χωράφι έως το ράφι – που περιλαμβάνει καλλιέργεια ζωοτροφών και εκτροφή αγελάδων στον κάμπο των Κάτω Αποστόλων του Κιλκίς.

Η Φάρμα Κουκάκη στην έκθεση DETROP BOUTIQUE Facebook Twitter

Επίσης γνώρισαν και γευτήκανε το σύνολο των αγνών προϊόντων της εταιρίας όπως γάλα, γιαούρτια, κρέμες, ρυζόγαλο, κακάο, αριάνι, κεφίρ, φυσικούς χυμούς, τυροκομικά & φρέσκο βούτυρο.

Η Φάρμα Κουκάκη στην έκθεση DETROP BOUTIQUE Facebook Twitter
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM