Μουσικές μονομαχίες, ανατρεπτικές στιγμές, απροσδόκητα αποτελέσματα και φυσικά Βίκος Cola! Το "Final Four" ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να καθηλώσει το κοινό με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο, καθώς η απόλυτη μουσική μάχη ξεκινά από τον τελικό και τους final four στη σκηνή. Η Βίκος Cola αναλαμβάνει ρόλο «μαέστρου» φέροντας μοναδικές νότες απόλαυσης και γεύσης που δίνουν ξεχωριστό ρυθμό στα shows.


Με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και κριτές τους: Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλη Κουινέλη (Stavento), το "Final Four" ανατρέπει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα talent shows. Σε αυτόν τον διαφορετικό μουσικό κόσμο, η τελική τετράδα των διαγωνιζόμενων έρχεται αντιμέτωπη με τους «διεκδικητές», που με το πείσμα και το ταλέντο τους προσπαθούν να τους «εκθρονίσουν». Η Βίκος Cola βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα στους συμμετέχοντες που διψούν για προκλήσεις και... αξεπέραστη γεύση!

 

Η Βίκος Cola φέρνει την απόλαυση στις προκλήσεις του “Final Four”!


Ποιος θα καταφέρει να κρατήσει τη θέση του στη σκηνή; Ποιος θα κερδίσει στις περισσότερες μονομαχίες; Η αναμονή για τον μεγάλο νικητή του "Final Four" γίνεται απολαυστική με Βίκος Cola!