ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Η AEGEAN κοντά στους δρομείς που νικούν αποστάσεις!

Η AEGEAN κοντά στους δρομείς που νικούν αποστάσεις! Facebook Twitter
0


Η AEGEAN, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική, υποστηρίζει φέτος για πρώτη φορά τον 33ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως Επίσημος Χορηγός.

Η AEGEAN με υπερηφάνεια χορηγεί τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και στηρίζουμε το έργο του ΣΕΓΑΣ, με στόχο την υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση αυτού του διαχρονικού θεσμού, που αποτελεί και το κορυφαίο αθλητικό και τουριστικό γεγονός για τη χώρα μας.

Αγκαλιάζει μία από τις σημαντικότερες ημέρες για την Αθήνα, την Ελλάδα, αλλά και τον κλασικό αθλητισμό, στηρίζοντας αυτή τη μοναδική διοργάνωση και τους δρομείς. Η συμμετοχή, η προσπάθεια, η επιμονή, η προσήλωση στο στόχο, το αγωνιστικό πνεύμα και η αισιοδοξία έρχονται να ενωθούν με τις αξίες της εταιρίας, την ελληνικότητα, την αισιοδοξία που προσφέρουν τα ταξίδια και τη δέσμευσή της να φέρνει τους ταξιδιώτες κοντά σε ό,τι ονειρεύονται.

Μαζί μηδενίζουμε τις αποστάσεις και σας φέρνουμε κοντά σε ό,τι αγαπάτε

Άλλωστε για την Aegean ο Μαραθώνιος έχει και μια επιπλέον συμβολική αξία, ξέροντας καλά τι σημαίνει να μηδενίζεις αποστάσεις, αφού αυτό κάνει κι εκείνη καθημερινά φέρνοντάς μας κοντά σε ό,τι αγαπάμε.

Γι’ αυτό, φέτος για κάποιους από τους δρομείς που θα “νικήσουν” την απόσταση και θα φτάσουν στον τερματισμό, η Aegean θα έχει νικήσει άλλη μία, φέρνοντας έναν δικό τους άνθρωπο στον τερματισμό, για να τους υποστηρίξει από κοντά.

Μια έκπληξη θα περιμένει  10 δρομείς  όπου θα ανακαλύψουν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο ότι ο δικός τους άνθρωπος θα τους περιμένει στον τερματισμό, εμψυχώνοντας τους και δίνοντας επιπλέον ώθηση.

Σε αυτό το Μαραθώνιο θα είμαστε όλοι στo περίπτερo της AEGEAN στον τερματισμό, για να απολαύσουμε μαζί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός και να εμψυχώσουμε όλους τους δρομείς στον αγώνα τους.

Αν είσαι δρομέας της κλασικής διαδρομής των 42χλμ, μπες τώρα στο http://aegeanmarathon.gr/, δήλωσε συμμετοχή και ένα δικό σου αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να είναι κοντά σου σε αυτή την προσπάθεια.

 

 

0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ