ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

H Amuse Concept Events η απόλυτη νικήτρια στα Event Awards

H Amuse Concept Events η απόλυτη νικήτρια στα Event Awards Facebook Twitter
0

Στα χθεσινά Εvent Αwards, η Amuse Concept Events αναδείχτηκε η απόλυτη νικήτρια με συνολικά 26 βραβεία σε πολλαπλές κατηγορίες και αναλυτικά: 7 Χρυσά και 17 Ασημένια βραβεία, το Platinum στην κατηγορία Best Corporate Events, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία της διοργάνωσης – το Event Production Company of the Year.


Συγκεκριμένα η Amuse Concept Events απέσπασε:


Συνολικά 10 βραβεία στην κατηγορία Βest Corporate Events με τόσο τα χρυσά όσο και ασημένια βραβεία σε τρεις υποκατηγορίες (Kick – offs Πωλήσεων & Marketing, Incentives & Team Building και Λανσάρισμα Υπηρεσίας / Προϊόντος), ένα επιπλέον χρυσό βραβείο στην υποκατηγορία Εγκαίνια καταστημάτων, καθώς και τρία επιπλέον ασημένια βραβεία στις κατηγορίες Εκδήλωση Τύπου (Media) και Seasonal/ Anniversary, με αποτέλεσμα να αποσπάσει επίσης το Platium βραβείο στην κατηγορία αυτή.


Συνολικά 7 βραβεία στην κατηγορία Event Partners / Suppliers με δύο ασημένια βραβεία σε κάθε μία από τις κατηγορίες Event Production και Best Video & Graphics και 3 ασημένιa στις κατηγορίες Event Management/ Ειδικές Κατασκευές (Stage Design, Booth Design, Κατασκευή Περιπτέρων)/ Best Experiential Tools & Services.


Επιπλέον, η amuse απέσπασε 2 βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο στην κατηγορία Thematical Events και στις υποκατηγορίες Βραβεία και Μουσικές Εκδηλώσεις, αντίστοιχα, 2 βραβεία ένα χρυσό και ένα ασημένιο στην κατηγορία Best Conferences και στις υποκατηγορίες Διεθνή Συνέδρια και Επιχειρηματικά Συνέδρια αντίστοιχα και, τέλος, ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Exhibitions/ Roadshows και ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Marketing & Communication / Καμπάνια Social Media.

H Amuse Concept Events η απόλυτη νικήτρια στα Event Awards Facebook Twitter


Αποσπώντας τα περισσότερα βραβεία τη χθεσινής διοργάνωσης, η Amuse Concept Events, ανακηρύχθηκε Event Management Company Of the Year.


O Managing Partner της Amuse Concept Events, Βασίλης Μεντζελόπουλος, δήλωσε με αφορμή τα βραβεία: «Είναι μια πραγματικά πολύ μεγάλη διάκριση για όλους εμάς στην amuse. Με 42 άτομα στο κομμάτι της παραγωγής, στην amuse επενδύουμε σημαντικά στο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι και έτσι η διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την ομάδα! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πελάτες μας! Μας τιμά ιδιαίτερα που έχουμε τη δυνατότητα να δουλεύουμε με κάποιες από τις πιο δυνατές και δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα και είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη δουλειά μας».

0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM