Όσον αφορά τη δημιουργικότητα σε Events/Pop-up και την επιμέλεια μοναδικών εμπειριών που συνδυάζουν cafe και shopping, το F/Φ αποδεικνύεται συνεχώς πρωτοπόρο. Για μία ακόμα φορά, το όμορφο ροζ μαγαζί του Κουκακίου που έφερε στην Ελλάδα αέρα Λονδίνου και το trend των concept stores, διοργανώνει το πέμπτο POP-UP του και ας είναι ανοιχτό μόνο έξι μήνες.

 

Το F by Φ Athens Concept Store φέρνει τα φυτά στο σπίτι σας με ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών Plant Pop-Up

 

H επιτυχία του πρώτου Open-air Plant Pop-up, που έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, έδειξε την ανάγκη του κόσμου για το κάτι διαφορετικό. Πάνω από 200 άτομα χαλάρωσαν σε μία fun ατμόσφαιρα, ψωνίζοντας φυτά εσωτερικού χώρου, μοναδικού design κασπώ και απολαμβάνοντας εκλεκτά σνακς και botanical ποτά, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του COVID-19. Κι αφού τα φυτά ήταν sold out από την πρώτη μέρα, το F/Φ δίνει και πάλι την ευκαιρία στους Αθηναίους να ξαναζήσουν την εμπειρία του Open-air Plant Pop-up στις 19 και 20 Σεπτέμβρη 1-6 μ.μ. στη Δημητρακοπούλου 65-67.

 

Το F by Φ Athens Concept Store φέρνει τα φυτά στο σπίτι σας με ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών Plant Pop-Up


Στην καρδιά του Κουκακίου από τον Δεκέμβριο του 2019, το F by Φ Athens Concept Store προσφέρει μοναδική εμπειρία που ξεχωρίζει καθώς συνδυάζει την απόλαυση του organic fairtrade καφέ και λαχταριστών εδεσμάτων με shopping ξεχωριστών προϊόντων διακόσμησης, αξεσουάρ, ενδυμάτων και ελληνικών brands. Όλα τέλεια εναρμονισμένα με την θετική και cozy αύρα που εμπνέει ο χώρος μέσα από την μουσική, αρχιτεκτονική, το κομψό, άνετο και απόλυτα instgrammable design του.