Εσύ πήρες πρόσκληση για το Gucci W.O.M. Night Party;

Εσύ πήρες πρόσκληση για το Gucci W.O.M. Night Party; Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL


 

Όταν ακούγεται ότι η Gucci ετοιμάζει μυστικό party στην Αθήνα, δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο στα αφτιά των απανταχού party animals, influencers αλλά και clubbers.

 

Εμείς είπαμε να μην μείνουμε στις φήμες και να το εξακριβώσουμε, για χάρη όλων των τυχερών που είναι προσκεκλημένοι, καλώντας πού αλλού; Μα, στο House of Gucci.

Φίλες και φίλοι που θα λάβετε ένα μήνυμα στο WhatsApp σχετικά με το Gucci W.O.M. Night Party αυτής της Παρασκευής: είναι αλήθεια και είστε ένας/μία από τους 150 τυχερούς καλεσμένους που θα απολαύσουν ένα μυστικό dance πάρτι με άρωμα Νέας Υόρκης, κάπου στην Αθήνα.

Η Αθήνα είναι η πρώτη πόλη στον κόσμο που φιλοξενεί το Gucci W.O.M. Night Party ενώ θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη σε πόλεις της Ευρώπης μέχρι το τέλος της χρονιάς

Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένετε περισσότερες πληροφορίες, την ίδια μέρα του party, γιατί είναι κάτι που δεν θα το μάθετε από τα Μέσα παρά μόνο από την ίδια τη Gucci.

Οι διοργανωτές θα σας στείλουν τις τελευταίες οδηγίες, σχετικά με το μέρος και την ώρα, γι' αυτό ετοιμάστε από τώρα τα dancing shoes σας! U R Lucky, Gucci Lucky!

Info

Gucci W.O.M. Night Party

W.O.M. σημαίνει «word of mouth»

Ημερομηνία: 11 Μαΐου

Μέρος: Θα το μάθεις στις 11 Μαΐου

Καλεσμένοι: 150 περίπου

Μην ξεχνάς: Δεν είναι ένα open door event (γι' αυτό χωρίς πρόσκληση/Gucci pass δεν μπορείς να μπεις)

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM