ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Είσαι λάτρης του καλού φαγητού και του fine dining;

Είσαι λάτρης του καλού φαγητού και του fine dining; Facebook Twitter
0

Είσαι λάτρης του καλού φαγητού και του fine dining; Τότε το FoodCritic.GR είναι για σένα αφού είναι το πρώτο website με αναζήτηση πιάτων εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα. Είναι η νέα γαστρονομική κοινότητα για να ξέρεις τι να παραγγείλεις, όταν βρίσκεσαι στο εστιατόριο ή πού θα βρεις αυτό που λαχταράς να φας!

Λειτουργεί ως Food Search Engine με τη μηχανή αναζήτησης να βασίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες:

  • Αναζήτηση με πιάτο: Μπορείς να γράψεις ό,τι λαχταράς να φας και εφόσον υπάρχουν καταχωρήσεις, θα δεις και τα πιάτα.
  • Αναζήτηση με εστιατόριο: Μπορείς να γράψεις το εστιατόριο που θες να βρεις και εφόσον υπάρχουν καταχωρήσεις, θα δεις και τα πιάτα.
  • Αναζήτηση με περιοχή: Μπορείς να γράψεις ή να επιλέξεις την περιοχή που βρίσκεσαι και εφόσον υπάρχουν καταχωρήσεις, θα δεις και τα πιάτα.

Η αναζήτηση μπορεί να γίνει ακόμα πιο προχωρημένη, αφού μπορείς να αναζητήσεις και όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα. Αν θέλεις απλά να σου ανοίξει η όρεξη, μπορείς να επιλέξεις κάποιες από τις έτοιμες κατηγορίες του μενού. Από τις πιο δυνατές κατηγορίες είναι το Brunch και τα Γλυκά.

Πλέον, θα μπορείς να δεις και τη φωτογραφία από το πιάτο που λαχταράς για να σε βοηθήσει στην παραγγελία σου ενώ είσαι στο εστιατόριο ή όταν αποφασίσεις να πας με την παρέα σου. Αντί λοιπόν να βρεθείς προ εκπλήξεως μπροστά σε μια μικρή μερίδα, θα ξέρεις από πριν τι να περιμένεις!

Το FoodCritic λειτουργεί επίσης και σαν πηγή έμπνευσης των Σεφ των εστιατορίων μιας και παίρνουν ιδέες για να γίνουν τα πιάτα τους ακόμα καλύτερα μέσω του Foodstyling. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η εικόνα είναι η πρώτη επαφή που έχει ο πελάτης με το πιάτο που έχει ετοιμάσει ένας Σεφ και σίγουρα θέλουμε η πρώτη εντύπωση να είναι θετική.

Επειδή το FoodCritic είναι community, οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν πιάτα που έχουν φωτογραφίσει και δοκιμάσει οι ίδιοι σε κάποιο εστιατόριο αλλά και να σχολιάσουν για να βοηθήσουν άλλους χρήστες στις επιλογές τους.

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες λειτουργίας, το site έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατοντάδες επισκέψεις ημερησίως ενώ στο Facebook μετράει ήδη πάνω από 82.000 fans ξεπερνώντας κατά πολύ τις Facebook σελίδες που σχετίζονται με τα εστιατόρια!

Αν λοιπόν σου αρέσει το καλό φαγητό και θες να μοιραστείς τις γαστρονομικές σου εμπειρίες ή απλά να δεις θα απολαύσεις τα καλύτερα πιάτα, το FoodCritic είναι για σένα! Μπες τώρα στο www.foodcritic.gr και αφέσου στην απόλαυση!

0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM