Εγώ ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3)

Εγώ ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) Facebook Twitter
Πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου για την αγαπημένη ταινία που θα παίζεται στις ελληνικές αίθουσες και σε 3D και μεταγλωτισμένη.
0

ADVERTORIAL

Εγώ ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) Facebook Twitter

Οι ταινίες της Illumination αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο. Από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος» το 2010 μέχρι και σήμερα, κάθε animation που βγάζει η εταιρεία του Κρις Μελεντάντρι (Εγώ, ο Απαισιότατος 2, Minions, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε, Τραγούδα!) γίνεται επιτυχία, ενώ, πλέον, τα Minions, μετά και τη δική τους ταινία, έχουν εξελιχθεί σε πρωταγωνιστές παγκόσμιου βεληνεκούς!


Ο αγαπημένος μας Γκρου, λοιπόν, επανέρχεται σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Βλέπετε, εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική.


Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του '80! που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός!

WHO IS WHO

ΓΚΡΟΥ: Πρόκειται για τον πολυαγαπημένο (άλλοτε) κακό μας που, πλέον έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Όταν απολύεται από την υπερ-μυστική οργάνωση δίωξης του εγκλήματος ο Γκρου χάνει τελείως την αυτοπεποίθησή του, πέφτει σε βαθιά μελαγχολία και περνάει κρίση ταυτότητας. Όταν, μάλιστα, ανακαλύπτει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, σπεύδει, με χαρά, να τον γνωρίσει για να συνειδητοποιήσει πολύ γρήγορα πως «φαινομενικά» τουλάχιστον, είναι όλα όσα εκείνος δεν είναι. Όταν ο αδερφός του, όμως, ζητά τη βοήθειά του για μια ληστεία, ο Γκρου αναλαμβάνει το ρόλο του μεγάλου αδερφού και γρήγορα ξαναβρίσκει την αυτοπεποίθησή του.

Εγώ ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) Facebook Twitter

ΝΤΡΟΥ: Πλούσιος, όμορφος, με πλούσια, ξανθιά κόμη, ο Ντρου μοιάζει να είναι το ακριβώς αντίθετο του Γκρου. Ζει σε μια παραμυθένια έπαυλη και έχει τα πάντα... εκτός από την αποδοχή του αδερφού του. Θέλει να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση της παρανομίας, αλλά για να το κάνει αυτό, χρειάζεται την καθοδήγηση του αδερφού του.

ΜΑΡΓΚΟ: Το μεγαλύτερο από τα τρία κοριτσάκια, η Μάργκο είναι υπερπροστατευτική απέναντι στις δύο μικρότερες αδερφές της και αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικογένειας, καθώς εκείνη φροντίζει να την κρατά ενωμένη. Ακόμα και μετά το γάμο του Γκρου με τη Λούσι, η Μάργκο είναι εκείνη που προσπαθεί να διδάξει στη Λούσι τι σημαίνει να είσαι υπεύθυνος για το μεγάλωμα μικρών παιδιών.

Εγώ ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) Facebook Twitter


ΙΝΤΙΘ: Το παιδί που δεν ξέρει από όρια και που με το σαρκασμό της σπάει τα νεύρα όλων, η Ίντιθ είναι η μεσαία κόρη του Γκρου. Αγαπημένη της ασχολία: οι πλάκες και να προκαλεί τον πανικό τώρα και με την ενθάρρυνση του θείου της Ντρου. Τώρα έχει βάλει στο μάτι τον οικονόμο του Ντρου, τον Φριτζ, ενώ συνοδεύει και τη μικρή Άγκνες στο δάσος όπου ελπίζει να βρει έναν αληθινό μονόκερο.

ΑΓΚΝΕΣ: Ένα απολύτως αθώο, καλόκαρδο κοριτσάκι, η πιο μικρή κόρη του Γκρου, που αγαπάει τον κόσμο δίχως δεύτερες σκέψεις και το μόνο που θέλει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο είναι μια αγκαλιά γεμάτη θέρμη. Έχει εμμονή με τους μονόκερους και οτιδήποτε «χουχουλιάρικο». Είναι τόσο αξιαγάπητη που με την αγκαλιά της λυγίζει τους πάντες. Όταν μαθαίνει πως ο Γκρου απολύθηκε, φτάνει στο σημείο να πουλήσει ακόμα και τους μονόκερούς της για να τον βοηθήσει οικονομικά.

Εγώ ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) Facebook Twitter


ΛΟΥΣΙ: Είναι μια πανέξυπνη και παμπόνηρη (τέως πλέον) μυστική πράκτορας που λατρεύει τον Γκρου και τις εφευρέσεις του και είναι ειδήμων σε πολλές πολεμικές τέχνες... ακόμα και συνδυαστικά! Σε αντίθεση με τον Γκρου, δυσκολεύεται να συγκρατήσει την υπεραφθονία χαράς κι ενθουσιασμού και το μόνο που την αγχώνει, πλέον, που δεν έχει δουλειά, είναι να κερδίσει την αγάπη και την αποδοχή των τριών κοριτσιών. Τι δε θα έδινε να ακούσει από το στόμα τους τη λέξη «μανούλα».


ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ ΜΠΡΑΤ: Το παιδί θαύμα της τηλεόρασης του '80 έχει μετατραπεί, από την εφηβεία και μετά, οπότε και βίωσε την απόρριψη και τον παραγκωνισμό του από το λαμπερό χώρο του θεάματος, σε εμμονικό, κολλημένο στο ένδοξο παρελθόν του (ακόμα και εμφανισιακά) κακοποιό που ζητά να εκδικηθεί όλους όσοι τον εμπόδισαν να συνεχίσει την καριέρα του. Με την κιθάρα του ανά χείρας, τον Κλάιβ, το υπάκουο ρομπότ του και τις άπειρες Μπρατόκουκλες ξεκινά την υλοποίηση του σχεδίου του να καταστρέψει το Χόλιγουντ, ενώ κάνει και κάποιες χοροκόντρες με τον Γκρου.

Εγώ ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) Facebook Twitter


Και τα.... ΜΙΝΙΟΝS!!!
Πρόκειται για πολυάριθμα μικροσκοπικά, κίτρινα πλασματάκια που το μυαλό τους το έχουν μόνιμα στη σκανδαλιά και απαρτίζουν τον έμπιστο στρατό του Γκρου που τον ακολουθούν σε όλα τα σχέδιά του και τον προστατεύουν. Είναι απίστευτα εργατικά και απόλυτα πιστά στον αρχηγό τους. όταν απολύεται ο Γκρου ελπίζουν να επιστρέψουν στην παρανομία κι όταν εκείνος τούς το αρνείται εκείνα επαναστατούν και τον εγκαταλείπουν. Γρήγορα συνειδητοποιούν πως η ζωή χωρίς τον Γκρου δεν είναι εύκολη, οπότε κι επιστρέφουν για να τον βοηθήσουν να κατατροπώσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ.

TRIVIA

Σχολιάζει ο ιθύνων νους και ιδρυτής του στούντιο, Κρις Μελεντάντρι «Στην πρώτη ταινία, το 2010, ο Γκρου ανακάλυψε τι θα πει να είσαι γονιός και πόσο υπέροχο είναι να αγαπάς άνευ όρων. Στη δεύτερη ταινία, το 2013, ανακαλύψαμε πώς συμπεριφέρεται ο Γκρου όταν ερωτεύεται για πρώτη φορά. Τώρα, βρίσκουμε τον Γκρου σε ένα κομβικό σημείο της ζωής του, να περνάει υπαρξιακή κρίση καθώς απολύεται και όχι μόνο... Μαθαίνει πως έχει και ένα δίδυμο αδερφό που έχει όλα όσα εκείνος στερείται....»


Όσον αφορά στους ηθοποιούς που δάνεισαν τη φωνή τους στο πρωτότυπο, οι δημιουργοί εκτός από τους «σεσημασμένους» Γκρου (τώρα και Ντρου) Στιβ Καρέλ, Κρίστεν Γουίγκ (Λούσι), Μιράντα Κόσγκροουβ (Μάργκο), Ντάνα Γκάιερ (Ίντιθ), Στιβ Κούγκαν (Σάιλας Κρυοποπός) συνεργάστηκαν και με την Τζούλι Άντριους (μαμά Γκρου) και το βραβευμένο με Emmy, Tony και Grammy Τρέι Πάρκερ (Μπέντζαμιν Μπρατ).

Εγώ ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) Facebook Twitter


Στην ελληνική μεταγλώττιση ο αμίμητος ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ που με το μοναδικό του ταλέντο δίνει το δικό του στίγμα στους χαρακτήρες του Γκρου και του δίδυμου αδερφού του Ντρου. Ο μοναδικός ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ χαρίζει τη φωνή του και μια τρελή ερμηνεία στον αντίπαλο του Γκρου, τον Μπαλτάζαρ Μπρατ.


Καταλυτικός είναι ο ρόλος των πολυάριθμων, ιδιόρρυθμων οπτικά και σχεδόν πανομοιότυπων minions προσδίδοντας (αν όχι κλέβοντας, σε σκηνές, και την παράσταση) ακόμα μεγαλύτερη κωμική νότα στην ταινία. Σε αυτήν την ταινία, μετά την απόλυση του Γκρου, τα Minions ελπίζουν να επιστρέψουν στην παρανομία, κι όταν ο Γκρου τούς το αρνείται, εκείνα επαναστατούν και τον εγκαταλείπουν. Τελικά, καταλήγουν στη φυλακή, αλλά κι εκεί τα κάνουν όλα μπάχαλο, για να επιστρέψουν στον πολυαγαπημένο τους Γκρου, αφού μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε.


Τη μουσική της ταινίας υπογράφει κι αυτή τη φορά με πέντε πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές τραγουδιών από τις προηγούμενες ταινίες ο βραβευμένος με 11 Γκράμι Φάρελ Ουίλιαμς (των Neptunes & N.E.R.D.) σε συνεργασία με τον συνθέτη Χέιτορ Περέιρα.

Εγώ ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) Facebook Twitter

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ

Σκηνοθεσία: Ακίνδυνος Γκίκας
Μετάφραση: Ελένη Κουβοπούλου
Studio Ηχογράφησης: SIERRA POST

Γκρου/Ντρου Γιάννης Ζουγανέλης
Μπαλτάζαρ Μπρατ Λευτέρης Ελευθερίου
Μάργκο Ελένη Βογιατζή
Ίντιθ Μυρτώ Ορφανάκου
Άγκνες Έλενα Γιαννέτσου
Λούσι Κατερίνα Γκίργκις
Σάιλας Νίκος Νίκας
Ντέιβ/ Μελ Ακίνδυνος Γκίκας
Κλάιβ Παναγιώτης Αποστολόπουλος
Φριτζ Θοδωρής Σμέρος
Μαμά Γκρου Λίλα Μουτσοπούλου
Νίκο Ντίνος Πικροδημήτρης
Βάλερι Μαρία Αδάμου
Ακούγονται επίσης οι ηθοποιοί: Χρήστος Θάνος, Ζωή Κατσάτου, Λήδα Κουτεντάκη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιώργος Παντελεάκης, Θησέας Παπαπαναγιώτου, Γιώργος Ρεντούμης, Ιφιγένεια Στάικου, Στέλιος Ψαρουδάκης.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM